У Заводському в довіреної особи Стойка виривали мікрофон, а Дорогичівка готова голосувати хоч сьогодні

Поділитися

Можна лише уявити собі в яких умовах  доводиться працювати кандидатам у депутати до Верховної Ради  в східних областях України, коли на День Незалежності ми маємо подібні «подарунки від влади» на Тернопільщині.

Помолившись за долю  України у церкві, Іван Михайлович Стойко, який є єдиним погодженим кандидатом від об’єднаної опозиції  ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» по 167 Чортківському виборчому округу, звернувся з вітальним словом до громади Заводського. Однак перед цим виник прикрий інцидент.  Під час представлення його довіреною особою, освітянка, яка щойно молилася, зірвалася з істеричною лайкою, бігаючи по майдану намагалася розігнати людей, а відтак вирвала мікрофон. Проте, після спілкування з представником команди Стойка,  чемно взяла візитку пана Івана і , надіємося, що зрозуміла, чому віряни залишились слухати народного депутата.


З іншою ситуацією зіткнувся Іван Стойко на прийомі громадян у селі Дорогичівка Заліщицького району. Тут виборці готові хоч сьогодні до голосування. І кабінки для голосування цьому підтверження. «Поки не оберемо справжню українську владу, кабінок розбирати не будемо,»- принципово заявляють селяни. І правильно роблять.

Загалом понад 20 сіл та містечок відвідав народний депутат України Іван Стойко минулого тижня,вивчаючи особливості кожного населенного пункту, намагаючись допомогти людям у їхніх проблемах.

У більшості сіл південних районів Тернопільщини прийоми громадян переходили у зустрічі з громадами. Адже селяни сьогодні вкрай стривожені антинародною політикою чинної влади спрямованою на знищення села та фактичного позбавлення права працювати на рідній землі.

Іван Михайлович наголошував у своїх виступах на важливості захистити наш вибір на жовтневих парламентських виборах, для чого правильно скористатися інститутом спостерігачів , не давши змоги місцевим «ділкам від влади» зробити свою чорну справу, та сфальсифікувати результати.

Закриваючи ж святкове дійство з нагоди Дня Незалежності у м.Борщові, Іван Стойко висловив впевненість у перемозі опозиційних сил на чергових виборах до Верховної Ради, які в подальшому виведуть Україну на шлях демократичного розвитку,   в чому його одностайно підтримала громада.

У вівторок, 28 серпня, у Тернополі перебуватиме Віктор Ющенко

Медогляд як форма агітації провладних кандидатів