Валентин Наливайченко у Тернополі представив свого наступника – Володимира Петровського

Поділитися

Валентин Наливайченко представив громадськості Тернопільщини свого наступника – депутата обласної ради Володимира Петровського. Останній якраз і буде продовжувати ті напрацювання, котрі свого часу були започатковані або підтримані громадсько-політичним діячем у нашій області. Стосується це і патріотичних, і соціальних проектів, і юридичного захисту сільських громад. Зокрема, у Великому Ходачкові, Настасові та інших селах, де, за словами Валентина Наливайченка, латифундисти, земельні барони, регіонали зневажають думкою людей, їхнім здоров’ям, будують індичатники, свинарники просто у селі, всупереч законодавству України, всупереч екологічним і санітарним нормам.

– Ми посилюємо фронт боротьби із окупаційним режимом, режимом беззаконня і корупції. І на Тернопільщині чітко заявляємо в очі всім, хто розкрадає, і всім, хто зараз зневажає думкою людей, і знущається над людьми: ми стали сильнішими, нас стало більше. З політичною командою і партією Віталія Кличка «УДАР» ми боротимемося за кожного українця, за кожну українську справу тут на Тернопільщині. Конкретно для Зборівського округу, для кожного іншого округу тут на Тернопільщині ми чітко заявляємо, що наші кандидати – місцеві патріоти, люди, які представляють місцеві громади. Для 165 округу – це мій побратим Володимир Петровський. Ми із ним разом працюємо, виконуємо програми, які обіцяли людям, – наголосив Валентин Наливайченко.

У свою чергу, Володимир Петровський подякував Валентину Наливайченку за те, що той покликав його у свою команду.

– Я щиро кажу, що ніколи не мріяв і зараз не має такої величезної мрії стати народним депутатом. Тому що сама ця посада і це слово, на жаль, в наш час, в українських реаліях, є лайливим. Але впевнений, що команда і «УДАРу», і команда Валентина Наливайченка зможе змінити в Україні уяву про цю посаду. Я готовий разом із своєю командою підставляти плече реальній опозиції в цій державі і вершити дійсно українські конкретні справи, – запевнив Володимир Петровський.

Володимир Петровський народився у селі Саранчуки Бережанського району. За освітою – вчитель. Був першим демократичним сільським головою у Саранчуках. Прикладом для наслідування вважає своїх земляків і побратимів, на жаль, нині покійних – Левка Горохівського та Івана Гавдиду.

67% виборців підтримують кандидата в депутати від об’єднаної опозиції Апостола Михайла в Теребовлі, Гусятині, Бучачі та Монастириську

У “Бункермузі” відкрили виставку картин Наталіїї Дідик та Інни Водоставської