67% виборців підтримують кандидата в депутати від об’єднаної опозиції Апостола Михайла в Теребовлі, Гусятині, Бучачі та Монастириську

Поділитися

Два тижні тому в інформаційному просторі Тернопільщини поширили “дезу”, що нібито керманич передвиборчого штабу Віктора Януковича на президентських виборах на Теребовлянщині Віталій Шафранський має найбільшу підтримку серед ймовірних кандидатів в народні депутати по Теребовлянському виборчому окрузі №166. Багатьох мешканців Тернопільщини здивувала і обурила така відверта брехня. Тернопільська інтернет-газета «Про все» провела  опитування серед читачів. Ми переконались, що мешканці нашого краю не скурвились, як це намагались подати у проплачених матеріалах теребовлянські запроданці.

Інтернет-читачі газети «Про все» з 27 липня мали змогу визначитись у своїй симпатіях по Теребовлянському виборчому окрузі, в який входять Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони.

З 27 липня по 4 серпня  (cтаном на 13 годину) участь в голосуванні взяли 1451 особа. З них – 67% або 972 читачі підтримали кандидата в депутати від об’єднаної опозиції Апостола Михайла. Він є лідером опитування, в якому інші кандидати залишились далеко позаду. Зокрема, свободівку Марію Чашку готові підтримати лишень 6% виборців, Миколу Люшняка з УДАРу – 4%, Надію Хоптян і її технічного кандидата Віталія Шафранського по 1%.

Цікаво, що 10% опитаних не підтримали жодного кандидата і 8% обрали позицію «інший кандидат».

Слідуючи демократичним принципам відкритості, редакція інтернет-газети «Про все» залишає відкритим опитування до останнього тижня жовтня, допоки чинне законодавство дозволяє проводити і оприлюднювати подібні дослідження.

[poll id=”76″]

 

Список кандидатів від якої партії тернополянам найбільше симпатизує? (опитування)

Валентин Наливайченко у Тернополі представив свого наступника – Володимира Петровського