Від Наталки Королевської уточнили: тернопільська Ярема – крута

Поділитися

У відео, опублікованому на Вашому сайті, «Чому Ярослав Давидович не в таборі опозиції? (відеорозмова)» інформація щодо учасниці праймерізу від Партії Наталії Королевської «Україна-Вперед!» Оксани Яреми на Першому Національному каналі, випуски якої транслювалися щосереди о 21.50 від 20 червня по 25 липня, не відповідає дійсності і є викривленою (під який формат – це вже більш відомо Вам).

Зокрема, невірна цитата «Дівчинка зайняла останнє місце і показала себе досить не фахово. Вона була розкритикована п’ятіркою лідерів, експертами і т.д.». ???

За результатами праймерізу Оксана Ярема зайняла 11 із 12 місць (не є останнім!). У двох із шести випусків (у третьому «Високотехнологічне виробництво» і п’ятому «Зайнятість») була включена до 5-ки лідерів.

До того ж, проаналізувавши склад учасників, можна зауважити, що усі вони задіяні у таких сферах як економіка, підприємництво, політика. Представником гуманітарної сфери і взагалі Західного регіону була лише тернополянка. Тому під час обговорення таких тем як «Зайнятість» та «Моя мрія» учасниця Оксана Ярема отримала переважну більшість голосів «за» як від глядачів, так і від експертів та журі. Ці теми найбільш відповідали сфері діяльності учасниці, тому у цих програмах Оксана Ярема показала себе досить фахово і отримала відзнаку від журі та експертів.

Вважаю, що тернополянам потрібно підтримувати своїх і вболівати за них. Лише в єдності наша сила. До того ж небагатьом відомим політикам Тернопілля вдалось побувати на шоу подібного формату.

Молоді потрібно бути більш активною і долучатись до творення нашої держави. Тому чи не краще хоча б спробувати щось змінити? Якщо ми будемо діяти окремо і всупереч, ми ніколи не здобудемо перемоги.

Як кажуть, «Невдача не робить людину невдахою, а спроба робить із неї переможця!».

 

З повагою, учасниця проекту «Народний список» Оксана Ярема.

Плювок українцям до Дня Незалежності

Чайківський продовжує ігнорувати думку громади Ходачкова