100 оргазмів на день, і жоден… у ліжку з чоловіком

Поділитися

Жінка може зазнати оргазму в будь-який час у повсякденному житті, але ніколи – в ліжку з чоловіком.

44-річна медсестра Кім Рамсі з Нью Джерсі (США) страждає від численних оргазмів, яких вона зазнає спонтанно протягом усьго дня. Як розповідає Кім, вона може пережити оргазм у будь-який час і в будь-якому місці. Це відбувається приблизно кожні 15 хвилин, пише ТСН з посиланням на The Sun.

Однак, в її випадку оргазми приносять не задоволення, а суцільні проблеми і вона не знає, як позбутися хвороби. Жінці досить проїхатися за кермом автомобіля, помити підлогу і пробігтися, як її накриває хвиля екстазу.

“Жінки мені заздрять, однак замість звичної сексуальної реакції “Так! так!”, я з жахом думаю: “Ні! Ні!”. Поки вони регулярно обговорюють, як отримати оргазм, я задаюся питанням, як його позбутися”, – ділиться Кім.

Зазначимо, медсестра вже 10 років страждає невиліковним захворюванням генітального порушення. Лікарі стверджують, що причиною синдрому стало невдале падіння зі сходів, в результаті чого у жінки розвинулася кіста спинного мозку.

Через перманентне відчуття задоволення Рамсі не може зосередитися на роботі, а також має величезні проблеми в особистому житті. Як розповідає жінка, стосунки з останнім бойфрендом закінчилися саме через оргазми, які вона отримує в повсякденному житті, але ніколи – у ліжку з чоловіком.

“Це стало просто кошмаром. Коли я востаннє бачилася з чоловіком, він ставав свідком моїх патологічних екстазів протягом чотирьох днів”, – розповідає Кім. З її слів, вона всіляко намагалася подолати цю дивну хворобу, навіть пробувала сидіти на заморожених персиках, але все було марно.

Чи є в тернополян інстинкт самозбереження?

Міліціонери затримали двох злодіїв, які “полювали” на металобрухт та будматеріали