Чи є в тернополян інстинкт самозбереження?

Поділитися

Для Тернопілля парламентські вибори будуть великим випробуванням на те чи зберігся в нас елементарний інстинкт самозбереження. Таку думку висловив кандидат у депутати Верховної Ради Юрій ОЛІЙНИК.

Після виборів, у 2013-2014 роках планується розпочати адміністративну реформу, яка не передбачає Тернопільську область як окрему адміністративну одиницю. Тобто, такої області, як Тернопільська на карті України не існуватиме.

— Що це означає? Це означає, що Тернопіль отримуватиме фінансування навіть не таке, яке має тепер, а значно менше. Це — зовсім інше фінансування закладів освіти, охорони здоров’я, житлово-комунальної сфери. Можливо, хтось пам’ятає, яким квітучим було місто Дрогобич Львівської області, коли був обласним центром. Нині — це занедбане не через безгосподарність, а через нестачу коштів, містечко. Можна передбачити, що така сама участь чекає й Тернопіль, якщо ми не оберемо в парламент людей, які самі живуть і працюють тут, у яких тут живе родина, які вболівають за свій край і мають силу волі, щоб відстояти статус нашої області, — наголосив Юрій ОЛІЙНИК.

Повернемо пасажирські потяги в Тернопіль!

100 оргазмів на день, і жоден… у ліжку з чоловіком