Анатолій Кучеренко: «Головні переваги Максимова – його чесніcть і порядність. Це ЄДИНИЙ КАНДИДАТ, якого я підтримую»

Поділитися

Міський голова Тернополя 1998-2002 років Анатолій Кучеренко підтримує на виборах до Верховної Ради Віталія Максимова. Таке рішення Анатолій Іванович прийняв, ознайомившись з усіма передвиборчими програмами кандидатів по мажоритарному округу Тернополя та оцінивши, хто з них найбільше зможе допомогти у парламенті розвитку нашого міста.

«Віталій Максимов вперше очолив обласну міліцію у 1998 році – тоді ж, коли я став міським головою, – розповідає Анатолій Кучеренко. – Тоді ми і познайомилися, і почали ефективно співпрацювати. Він одразу викликав у мене повагу як професіонал, причому високого класу. Пройшовши школу від рядового до генерала, Віталій Вікторович мав за плечима величезний досвід своєї роботи. Це дуже багато значило, бо мені доводилося працювати з людьми, яким бракувало професіоналізму, і це було дуже складно. Що особливо було приємно, Максимов дуже добре володів і господарськими питаннями, що стосувалися Тернополя. Словом, підтримка керівника обласної міліції дуже багато значить для роботи міського голови, і від Віталія Максимова я її отримав повною мірою. На той час ми спільними зусиллями відновили у місті роботу дружинників для охорони громадського правопорядку. І тому рівень розкриття злочинів у нас був чи не на найвищому рівні в Україні, а рівень злочинності – на найнижчому.

Особливо приємно назвати Віталія Максимова справжнім патріотом Тернополя. Бо як тільки вперше приїхав до нашого міста, зразу тут оселився назавжди – придбав житло, перевіз усю сім’ю. Це дуже велика рідкість. Мені доводилося бачити дуже багато посадових осіб, яких доля на якийсь час закидала на роботу в Тернопіль – дехто навіть службове житло не встигав отримати, як його уже переводили в інше місто. А Максимов так і залишився тут, хоч доля правоохоронця закидала його ще по багатьох областях. І це ще більше підняло його в моїх очах, бо він став справжнім тернополянином.

Сьогодні Віталій Вікторович балотується у народні депутати. Хочу сказати, що його робота у парламенті буде відмінною. Особливо, що стосується нашого законодавства у правоохоронній та судовій сфері, яка сьогодні в Україні чи не найбільше запущена і корумпована. Максимов, ще працюючи у міліції, завжди був вийнятком. По жодному особистому питанню він жодного разу ні до кого не звернувся! Мене, як міського голову, спершу це навіть дивувало, але потім побачив, що він такий і є – принциповий, порядний, чесний, правильний. Таким залишився й до сьогодні, таким буде і в якості народного депутата України – від Тернополя і всієї його громади. Я буду голосувати за Максимова!»

Довідка

Анатолія Кучеренка вважають найкращим мером Тернополя за часи незалежності України. Під час інтерактивного опитування, яке відбувалося у липні цього року на місцевому сайті «Доба», за нього віддали свої голоси 33% респондентів, що стало найбільшим показником серед інших названих міських голів.

“Граніт” проти афериста у Верховній Раді

У Тернополі журналісти ще можуть спитати кандидатів у депутати все, що забажають. У столиці вже б’ють за “не ті” питання