Олексій Кайда представив свою команду

Поділитися

Голова обласної організації ВО «Свобода, кандидат від об’єднаних сил опозиції по місту Тернополю Олексій Кайда перший, хто представив своїх довірених осіб, з якими він працюватиме на виборах до Верховної Ради України. Серед них — голова правління Тернопільського міського об’єднання Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Дарія Чубата, художніх керівник Тернопільського обласного академічного театру актора і ляльки Іван Шелеп.

Олексій Кайда зазначив, що обрав цих людей не тільки тому, що вони відомі у Тернополі і в Україні. Але через їхні переконання. Адже протягом багатьох років вони працювали на відновлення української держави й працюють так і далі. «Це є справжні українці, патріоти свої держави», — сказав Олексій Кайда.

Дарія Чубата зазначила, що йде у команді Олексій Кайди тільки тому, що вже довгий час знає його, як людину. «Він, будучи ще у Бердянську долучався до відновлення товариства «Просвіта», яке завжди пропагувало любов до свої держави», — додала пані Дарія. Іван Шелеп також підтримав Олексія Кайду, як кандидата в народні депутата Верховної Ради України.

На прес-коференції у Тернопільському прес-клубі також представили голову Тернопільської міської організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода», депутата обласної ради Романа Навроцького, який керуватиме передвиборчим штабом. А депутат Тернопільської міської ради від ВО «Свобода» Богдан Попадин теж буде довіреною особою і представлятиме Олексія Кайду в окружній виборчій комісії.

Чому Олексій Кайда виграв вибори у Тернополі? (відео)

Злодій приїхав красти на велосипеді, а з награбованим поїхав на таксі