Ганьба!!! Українські співаки готові “продатися” будь-якому кандидатові в депутати

Поділитися

Зірки української естради готові за гроші агітувати за будь-якого кандидата в народні депутати.

Про це пише “Сегодня”, яка обдзвонила представників зірок і запропонувала поспівати у дворах Дніпровського району й сказати “про дуже гарну жінку” кілька слів.

“Майже всі виконавці були згодні не тільки на кілька слів, але й на докладний переказ біографії кандидата з акцентами на найкращих її моментах. Правда, це коштувало б нам від $10 тисяч до $20 тисяч за 30-50 хвилин виступу. При цьому практично ніхто не поцікавився особистістю кандидата, чиє прізвище ми навмисне називали невиразно”, відзначає видання.

Миттєво відгукнулися на пропозицію проспівати у дворі в співака Віталія Козловського, який готовий майже годину співати за кого завгодно за $10 тисяч.

На запитання, чи має значення ім’я кандидата, директор співака Яна відповіла: “Ні, ну нам не зовсім однаково, але ми все скажемо, не питання”.

В Ані Лорак теж погодилися, а поцікавилися тільки строками, оскільки в співачки всеукраїнський тур з 25 вересня до 26 жовтня.

Представника Світлани Лободи в першу чергу зацікавило прізвище кандидата і його партійна приналежність, тому що співачка вже має намір співати за якогось кандидата.

“Наша ціна 25 тисяч євро”, — сказав Ігор Пасіка.

У Руслани відразу заявили, що мають спеціальний гонорар на політику — 15 тисяч євро.

“Яка там у вас дата? А то в нас зараз усе щільненько йде. Ми щосуботи з 19.00 на Майдані. Але якщо до цього часу, можемо підскочити. Про особистість кандидата потім розповісте, Руслана все скаже, що потрібно, не хвилюйтеся”, — сказала менеджер Карина.

А от у співачки Гайтани запитували про політичну приналежність кандидатки, оскільки вже працюють із однієї політичної силою, і “не можуть за когось ще агітувати”. Ціна агітації від Гайтани 20 тисяч доларів.

Не відмовляється агітувати й співачка Асія Ахат, чий чоловік, відомий київський підприємець і депутат Київради Ігор Баленко, зараз балотується в нардепи.

Правда, попросили надіслати точні дані кандидатки та по якому округу вона йде.

Не вдалося вмовити агітувати тільки екс-нардепа й лідера групи “Океан Ельзи” Святослава Вакарчука.

За словами його директора Вікторії, ні група, ні сам співак не беруть участі у політичних агітаціях.

Як відомо, і раніше багато співаків агітували за різні політичні сили під час передвиборної кампанії. Серед них є як уже “закріплені” за конкретною партією: Таїсія Повалій (Партія регіонів), так і “перебіжчики”: Руслана (раніше підтримувала “оранжевих”, а пізніше рекламувала референдум голови КМДА Олександра Попова – ставленика президента Януковича).

У Тернополі народ обирає своїх представників

У Тернополі знову отруюють людей з неба?! (відео)