Годинники від Партії регіонів — учителям до Дня знань

Поділитися

Перед початком навчального року Партія регіонів подарувала вчителям годинники.

31 серпня 2012 у Тернополі проходила обласна педагогічна конференція. На заході був присутній, вітав учителів, вручав дарунки і нагороди Валентин Хоптян, голова Тернопільської облдержадміністрації, а за сумісництвом також голова обласної організації Партії регіонів. Окрім нагородження найкращих вчителів області державними та корпоративними нагородами, присутні на конференції вчителі отримали також настінні годинники — дарунки від пана Хоптяна і Партії регіонів. На циферблаті годинників — напис “З святом Дня знань!” та підпис “Голова облдержадміністрації Голова обласної організації Партії регіонів Валентин Хоптян”, розміщено також логотип Партії регіонів.

Як повідомляють місцеві освітяни та батьки учнів, у деяких випадках ці годинники вчителі урочисто демонстрували на перших дзвониках у своїх школах, вони уже висять в приміщеннях навчальних закладів області.

Як повідомив юрист Громадянської мережі ОПОРА, у даному випадку може йти мова про декілька порушень: непрямий підкуп (порушення ч. 3 ст. 74 Закону України “Про вибори народних депутатів України”), та, у випадку зі школами, у розміщенні там агітаційних матеріалів, адже школа  є установою державної форми власності (якщо, звичайно, мова не йде про приватну школу), що є порушенням ч.4 ст.74 того ж закону.

Тернопільська обл.

За коментарями звертайтесь:
Святослав Липовецький,
координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА в Тернопільській області
opora.ternopil@gmail.com, 097 548 34 08
Любомир Крупницький,
прес-секретар кампанії громадського спостереження
за парламентськими виборами Громадянської мережі ОПОРА у Тернопільській області,
TernOPress@gmail.com, 096 667 35 73

“Так зване жеребкування” визначило, що голоси тернополян рахуватимуть “руські” партії…

У тернопільській дитячій лікарні запрацював сучасний дихальний апарат