Хто найсильніший у Тернопільському лісгоспі?

Поділитися

У ДП «Тернопільське лісове господарство» відбулася Спартакіада, присвячена Дню працівника лісу

7 вересня ц.р. у ДП «Тернопільське лісове господарство», на базі Тернопільського лісництва, відбулася спартакіада, організована профспілковим комітетом держпідприємства (голова Михайло Гуменюк), під патронатом директора Тернопільського лісового господарства Олега Данилевича, яка зібрала працівників усіх лісництв держпідприємства. Метою ж даного спортивного свята стало прагнення тернопільських лісівників показати свою силу, міць, спритність та хитрість у досягненні найвищих спортивних рекордів.

А позмагатися працівники лісової галузі мали змогу у шести видах спорту – волейболі, настільному тенісі, піднятті гирі, шахах, перетягуванні канату та спортивній рибалці.

Святкова атмосфера не впливала на настрій учасників змагань, адже і в переможців, і в переможених він не падав нижче 100-відсоткової відмітки від початку змагань до їх завершення. До того ж, погода не завадила проведенню спортивного лісівничого збору.

Відкрив змагання директор ДП «Тернопільське лісове господарство» Олег Данилевич, який зичив учасникам гарних стартів та перемог, а також побажав внести якнайбільше спортивних здобутків в скарбничку лісництв і досягнень нових рекордів. Також Олег Васильович привітав усіх присутніх з професійним святом – Днем працівника лісу. Урочисто піднявши державний прапор, директор Тернопільського лісгоспу оголосив початок Спартакіади, приурочивши її професійному лісівничому святові, яке працівники лісової галузі відзначатимуть 16 вересня.

Як повідомив голова профкому ДП «Тернопільське лісове господарство», головний спеціаліст із охорони праці Михайло Гуменюк, який пильно стежив за всіма змаганнями і фіксував їх у підсумковій таблиці, участь у Спартакіаді взяли команди апарату держпідприємства, Буданівського, Залозецького, Збаразького, Микулинецького, Мшанецького, Скалатського, Теребовлянського, Тернопільського лісництв, а також підрозділ ДП «Тернопільське лісове господарство» – Дружбівський лісопромисловий комплекс (ЛПК).

У спортивному змаганні з волейболу перше місце посіла волейбольна команда з Теребовлянського лісництва, друге – команда Микулинецького, на третьому – Залозецька лісівнича команда.

Першість із настільного тенісу виборов працівник апарату Тернопільського лісгоспу Василь Тихонький, друге місце у працівника зі Скалатського лісництва, третє – представника ЛПК.

Тернопільське лісництво зайняло першість із шахів, представник якого зізнався, що останній раз грав у шахи дуже давно. Проте, як виявилося, це не завадило йому блискавично обходити в партіях своїх суперників. Друге місце посів працівник Скалатського лісництва. Третє – у представника Буданівського лісництва.

У спортивній рибалці найкращим був Я.Федчук (Тернопільське лісництво), трохи менше риби наловив представник Теребовлянського лісництва, третє місце з ловлі риби у Скалата.

Найсильнішим гирьовиком став учасник Залозецької команди, друге місце зайняв працівник ЛПК, бронзу у спортивну скарбничку апарату Тернопільського лісгоспу приніс головний лісничий держпідприємства Тарас Криса.

Найкремезнішими чоловіками, а водночас і переможцями у спортивному змаганні з перетягування каната стали працівники Дружбівського лісопромислового комплексу (начальник Олег Козак), на другому місці Залозецькі лісівники, третє місце у Скалатської лісівничої команди.

У загальнокомандному заліку перше місце у Дружбівського лісопромислового комплексу, друге – у Скалатського лісництва, третє – у Теребовлянського лісництва.

В кінці зустрічі всім призерам було вручено цінні подарунки та грамоти. А головний лісничий ДП «Тернопільське лісове господарство» Тарас Криса побажав присутнім зустрічатися частіше, зокрема, у себе в лісництвах. Такого роду спілкування допомагає не лише показати свою фізичну підготовку. Такі зібрання дозволяють працівникам лісництв обмінюватися корисною інформацією, ділитися досвідом, вирішувати проблеми професійного характеру.

Спартакіада завершилася, проте емоцій працівникам Тернопільського лісового господарства вистачить ще надовго. Зокрема, до наступного спортивного свята.

Марія Сабан, прес-секретар Тернопільського облуправління ЛМГ

 

Віктор Бронюк викликав фурор у дитячому садочку

Екоінспекція про сморід у Тернополі (відео)