Ігор Побер: «Наступну перемогу Віталій Кличко здобуде двадцять восьмого жовтня»

Поділитися

У ніч з суботи на неділю (8-9 вересня) на тернопільському стадіоні було людно. Чимало тернополян зібралося повболівати за Віталія Кличка, бій якого транслювався на великих екранах у фан-зонах усіх міст України. Незважаючи на те, що поєдинок відбувався пізно вночі, а на вулиці було доволі холодно, на трибунах вирували гарячі емоції.

Дійство розпочалося ще о дев’ятій годині вечора. Святковий настрій створювали відомі тернопільські учасники команди КВК «Оптом дешевше». Юрій Гнатишин та Валентин Котик організували для тернополян чимало цікавих динамічних конкурсів та вікторин, участь у яких активно брали прихильники Віталія Кличка. Переможці отримали у подарунок абонементи у спортивний клуб «Pober Gym» і спортивний інвентар: боксерські рукавиці та груші. Організаторами перегляд бою Віталія Кличка у фан-зонах були тернопільські «УДАРівці», тому усі присутні отримали в подарунок кепки із символікою партії.

Голова Тернопільської обласної організації партії «УДАР» Ігор Побер та кандидат по одномандатному виборчому округу Тернополя від «УДАРу» Віталій Максимов вболівали за свого лідера пліч-о-пліч із численними шанувальниками всесвітньо відомого боксера. «З початку бою усі були переконані в перемозі Віталія. По-іншому бути просто не могло! – ділиться емоціями Ігор Побер. – Тепер залишилося підкорити останній «бастіон» – парламент. Наша команда зробить це разом із Віталієм Кличком двадцять восьмого жовтня».

Напередодні бою із німцем Мануелем Чарром, що відбувся на арені спорткомплексу «Олімпійський» у Москві, Віталія підтримувала його дружина Наталія. Для піднесення бойового духу вона виконала зворушливу композицію про силу кохання. У Тернополі ж публіку підбадьорювала місцева виконавиця Ірина Новомлинська.

Як повідомляють інтернет-ЗМІ, усі присутні на бою в Москві встали із місць під час виконання гімну України. І лише незначна частина людей вшанувала німецький гімн. Українці співали «Червону руту» та скандували ім’я Віталія Кличка, багато з них тримали в руках українські національні прапори. Схожа атмосфера вирувала і на тернопільському стадіоні. Чим ближчим був момент початку бою, тим більше ставало вболівальників.

Шалені емоції сповнювали серця, коли Віталій захистив свій титул чемпіона світу з боксу, здобувши перемогу над своїм суперником Чарром в четвертому раунді. Після цього тернополяни ще довго скандували на трибунах «Кличко!» і не поспішали розходитися.

 

В Україні буде розроблено міжнародну систему обміну інформацією про податкові злочини

В Україні зароджується новий літературний жанр