Як у Теребовлі політичним хруням правовий “лікбез” організували

Поділитися

Чергове засідання ОВК 166-го виборчого округу проходило «гаряче». Зібрались члени комісії по обіді 11 вересня. Про питання порядку денного голова комісії (представниця партії «Русь Єдина») повідомила присутніх вже під час засідання, що є порушенням виборчого процесу і викликало обурення членів комісії, які представляють демократичні сили.

Комісія довго обговорювала графік чергування та приблизний кошторис видатків. Відчувається, що в комісії існує тверда більшість, що складається з представників проросійських політичних партій та партії анархістів. Про ці політичні партії на Тернопіллі ніколи не чули, але виявляється, що їх членство складається з уродженців Теребовлі, Гусятина та Бучача. Інформація про партійну приналежність призводить до шокового стану, пересічні люди дізнаються, хто є хто і не вірять, що їхні сусіди, друзі, знайомі справді представляють проросійські та анархічні партії.

Вже чергове засідання, представники згаданих антиукраїнських партій не приймають участі в обговоренні питань, а «тупо» сидять і дивляться в стелю, і лише коли представник регіоналів, комуністів чи голова ОВК крикнуть: «голосуємо», то підіймають руку вгору і тримають доки не дадуть команду опустити. Ось так, як бачимо, в Теребовлянській ОВК є свої Чєчєтови.

Проте, родзинкою сьогоднішнього засідання було те, що один із членів комісії, представник партії «Батьківщина» вручив всім членам ОВК 166-го виборчого округу від антиукраїнських партій, витяг з Кримінального кодексу України та звернув увагу на кримінальну відповідальність за порушення виборчого права. Реакція не забарилася, неозброєним оком було видно, що лідери не шановних на Тернопіллі партій, не проінформували своїх членів комісії на що їх наражають.

Сподіваємося, що в таких членів комісії проснеться людяність і вони задумаються про майбутнє своїх дітей, повідомляє Головний сайт міста Теребовлі

20 вересня презентація книги Надійки Гербіш «Теплі історії до кави»

Дружина губернатора Хоптяна порушила закон у Теребовлі