Кандидат в нардепи Ломакович буде судитися через провокацію “Тризубу” ім. С. Бандери

Поділитися

Шановні панове!

Як нам стало відомо, ТОО ”Тризуб” ім. С. Бандери та, зокрема, прес-службою кандидата у народні депутати України А.І. Тарасенка  на електронні адреси Ваших редакцій направлено інформацію про толоку, що відбулася  на козацькому П»ятницькому цвинтарі в місті Кременець 14 вересня цього року.

Повідомляємо, що викладені у зазначеній інформації факти не відповідають дійсності, є наклепницькими та такими, що принижують честь і гідність кандидата у народні депутати від партії «УДАР» по 164-му виборчому округу Тернопільщини Віталія Ломаковича, учасників акції, та є спробою дискредитувати політичну партію «УДАР Віталія Кличка». Дії членів «Тризубу» на козацькому цвинтарі у Кременці  вважаємо  наперед спланованою провокацією.

Зважаючи на вищесказане, кандидат в народні депутати від партії «УДАР» по 164-му виборчому округу Тернопільщини Віталій  Ломакович залишає за собою право звернутися до суду з позовом про захист честі та гідності, в якому будуть викладені істинні обставини та факти події. Ці ж факти, разом з відповідними документальними та фото-доказами, можуть бути в будь-який час надані на вимогу засобів масової інформації.

Відтак вважаємо за потрібне зазначити, що можлива публікація  в ЗМІ неправдивої та наклепницької інформації, поширеної  ТОО ”Тризуб” ім. С. Бандери та прес-службою кандидата у народні депутати А.І. Тарасенка  може призвести    до порушення вимог ст.27 Закону України «Про інформацію» та ст.3, 6, 41 Закону України «Про друковані засоби масової інформації (пресу)». У разі поширення цієї інформації політична партія «УДАР» та кандидат у народні депутати Віталій Ломакович будуть вимагати її спростування у встановленому законодавством порядку.

Крім того, інформація щодо толоки на П’ятницькому  цвинтарі, яку намагається поширити ТОО ”Тризуб” ім. С. Бандери та прес-служба кандидата у народні депутати України А.І. Тарасенка, є інформацією, що має на меті спонукання виборців не голосувати за певного суб’єкта виборчого процесу, зокрема, за кандидата в народні депутати Віталія Ломаковича та політичну партію «УДАР Віталія Кличка». А тому її поширення можливе лише на умовах та в порядку, які передбачені  ч. 5, 10 ст. 72, ч.2, 7 ст. 73 та  ч. 6 ст. 74 Закону України «Про вибори народних депутатів України».

З повагою,

прес-служба кандидата в народні депутати по 164-му Збаразькому виборчому округу Тернопільщини Віталія Ломаковича

Творчий вечір Тараса Федюка відбудеться 17 вересня у Тернополі

Голова Заліщицької райдержадміністрації Олег Барчук принижував гідність сільського голови: чи відреагує Президент?