Кандидатів у депутати завтра зберуть в одному місці для дебатів

Поділитися

Уперше в Тернополі пропонуємо всім кандидатам у депутати по округу №163 взяти участь у ВІДКРИТИХ ДЕБАТАХ!

Участь у прямому ефірі на сайті 20minut.ua – БЕЗКОШТОВНА. Крім того, ми обіцяємо найцікавіші моменти дебатів висвітлити у “RIA плюс” – теж БЕЗКОШТОВНО.

 

Дебати скликаємо для того, аби виборці склали собі думку про тих, хто розраховує на їхній голос.

ЛЮДИ МАЮТЬ ПРАВО ВАС ПОБАЧИТИ і ПОЧУТИ!

 

Редакція має право публікувати дані про партію чи кандидата БЕЗКОШТОВНО, якщо вона: по-перше, вбачає у цьому суспільний інтерес, по-друге, дотримується принципів рівності та об’єктивності. Ми, зі свого боку, беремося всі ці вимоги виконати! Готуємо для вас щось схоже на те, що робить Вахтанг Кіпіані на ТВі (дивіться відео вгорі!). Утім, всіх секретів відкривати поки що не будемо…

 

Нагадаємо, експерти стверджують: доля цих виборів буде суттєво залежати від того, прийдуть чи не прийдуть на виборчі дільниці молоді люди. А також – “за” кого вони проголосують. Аудиторія Інтернету – переважно МОЛОДЬ. Ми даємо вам можливість апелювати до неї особисто, а не через рекламні статті.

 

Отже, ДЕБАТИ відбудуться 19 вересня у конференц-залі Медіа Корпорації RIA за адресою: вул. Дубовецька, 1б, 2 пов. Початок – о 17.00. Тривалість – максимум дві години.

 

Усі, охочі взяти участь у дебатах, можуть зголошуватися за номерами: 43-00-50 або 050-521-19-33 (Любов Красновська).

 

УВАГА! Якщо участь у такому проекті цікавить кандидатів по округу №165, куди входить частина Тернополя, ми організуємо для них окреме засідання!

 

Додамо, наша редакція має ще кілька пропозицій для кандидатів у депутати. Зокрема ми пропонуємо їм взяти участь у проекті “Три питання до кандидата” на сайті 20minut.ua (безкоштовно). Організовуємо також ЧАТИ в он-лайн-режимі (платно).

Довідка

По округу №163 (його центр – Тернопіль: виборчі дільниці №611096 – 611181, кількість виборчих дільниць – 86, орієнтовна кількість виборців – 177378) йдуть 13 кандидатів у депутати. Семеро з них висунули партії, решта – самовисуванці: Юрій Олійник, Микола Григорій, Михайло Ратушняк, Володимир Стецюк, Мирослав Копак і Володимир Кухар. Наймолодшим серед кандидатів є 34-річний Тарас Пастух (Українська Народна Партія). Найстарші – 64-річні Ярослав Давидович, який цього разу йде від партії Наталії Королевської – “Україна – Вперед!”, та самовисуванець Володимир Стецюк.

 

Отже, у бюлетенях тернополян будуть: Степан Вадзюк, Василь Паразінський, Володимир Кухар, Ярослав Давидович, Віталій Максимов, Юрій Олійник, Павло Федик, Микола Григорій, Михайло Ратушняк, Володимир Стецюк, Олексій Кайда, Мирослав Копак, Тарас Пастух.

Голова Івано-Франківської територіальної організації політичної Партії «Фронт Змін» Володимир Шкварилюк під час зустрічі із виборцями у Галичі минулого тижня заявив, що виборцям, які проголосують за Партію регіонів, або будуть агітувати за неї — місце на окремому цвинтарі

Українська класика нарешті в моді