Клубок крадіжок розплутали гусятинські міліціонери

Поділитися
    Була у чоловіків і постійна робота, і чесний заробіток, але захотілося більшого – от і додумались обкрадати підприємство, на якому працювали.
Гадали, мабуть, що і грошей зароблять, і сухими з води вийдуть, але жадібність згубила. Схему розкрадання приватного майна викрили співробітники Гусятинського рай­відділу внутрішніх справ.
У місті Хоросткові правоохоронці затримали на гарячому трьох пра­цівників аграрного підприємства. Чоловіки намагалися вивести з території фірми комплектуючі до бурякозбиральних комбайнів. Працю­вали на фірмі вже не один рік, тож добре знали, як і коли краще провернути справу.
Невичерпним джерелом доходу став для крадіїв склад з новими деталями. Ще б пак, техніка іноземна, зап­частини до неї дорогі, та й попит на них є постійно. Користуючись службовим становищем, механік підприємства незаконно виніс зі складу два нові підшипники, загальною вартістю понад 21 тисячу гривень, та передав їх товаришеві. Комбайнер повинен був власною машиною вивести крадене. До спілки примкнув ще один спритний працівник зі своєю здобиччю. Та на злодієві, як кажуть, шапка горить – крадіїв затримали щойно вони намагалися виїхати з території підприємства. Проти них порушена кримінальна справа за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Подбайте про безпеку двоколісного транспорту

Завтра Кайда посмішить журналістів своїми ляльководами