Наливайченко хоче антикорупційну коаліцію в майбутньому парламенті

Поділитися

У майбутньому парламенті має бути створена антикорупційна коаліція, яка об’єднає всіх, хто ставить за мету звільнити Україну від корупції і несправедливості, від Партії регіонів та її сателітів. Про це заявив кандидат в народні депутати від <<УДАРу>> Валентин Наливайченко під час Круглого столу у Києві.

На переконання Наливайченка, неякісний парламент, який перетворився на ЗАТ влади, є основою режиму Януковича.  Безвідповідальні депутати не мають ні моральної сили, ні професійної кваліфікації, щоб втілювати народну волю. Тому в український парламент потрібно привести нових відповідальних людей і сформувати в ньому демократичну патріотичну, а
головне – антикорупційну більшість.

<<Окрім порожніх розмов, парламент не продукує нічого. Але крім рота, треба мати ще й руки. У команди партії <<УДАР>> є політична воля і мужність створити антикорупційне агентство, підпорядковане і підзвітне тільки Верховній Раді. Саме воно буде тим реальним засобом, котрий поборюватиме корупцію>>, – наголосив Наливайченко.

Водночас політик підкреслив: керівним органом Антикорупційного агентства буде Громадська рада, до якої увійдуть також журналісти та правозахисники, які не заплямували себе корупційною співпрацею з владою. Тож антикорупційний орган буде під жорстким громадським контролем.

<<У новому парламенті ми обов’язково здійснимо люстрацію влади, виженемо з влади корупціонерів та скасуємо всі корупційні закони, прийняті цією більшістю. А головне – повернемо людям вкрадене>>, – наголосив Наливайченко.

Юрій Олійник – лідер у Тернополі

Тернополянин підрахував, що йому невигідно садити бараболю. А вам?