Юрій Олійник – лідер у Тернополі

Поділитися

У вівторок, 25 вересня, у конференц-залі Тернополя було оприлюднено результати соціологічного дослідження щодо симпатій виборців на виборчому окрузі №163 м. Тернополя.  Дослідження проводилось з 5 по 19 вересня 2012 року громадською організацією «Наш Тернопіль» на замовлення «Партії місцевого самоврядування». В опитуванні взяли участь 800 респондентів віком від 18 років. Опитування проводилось методом анкетування.   Статистична похибка становить 1,8 – 3%.

За результатами опитування, рейтинг очолює позапартійний самовисуванець Юрій Олійник – 39%. За нього готові проголосувати 96% позапартійних тернополян.

Із 26% прихильників ВО «Свобода» за Олексія Кайду готові віддати свої голоси 19%, а з 28% прихильників «Об’єднаної опозиції» на нинішніх виборах Олексія Кайду готові підтримати 10%.

Загалом, за Олексія Кайду, який висунутий «Об’єднаною опозицією», готові віддати свої голоси 29% тернополян. За словами тернополян, в основному його не сприймають через те, що він не місцевий і не буде захищати їхні інтереси у Верховній Раді.

8% виборців, згідно з дослідженням, готові підтримати на виборах Михайла Ратушняка, рейтинг інших кандидатів – близько 5% та менше.

Рейтинг «УДАРу» становить 17%, однак за кандидата від «УДАРу» – готові проголосувати лише близько 5% виборців.

 

Не визначились зі своїм вибором близько 35% виборців і це сьогодні дає можливість конкурентам поборотися за електорат.

Ртутовмісні лампи – небезпека хімічного забруднення

Наливайченко хоче антикорупційну коаліцію в майбутньому парламенті