Петровський звернувся до опозиційних кандидатів із закликом об’єднатися

Поділитися

Володимир Петровський в ефірі місцевого телебачення звернувся до опозиційних кандидатів, котрі балотуються у Зборівському виборчому окрузі, із закликом об’єднати свої зусилля та визначити єдиного кандидата від патріотичних сил.

 «14 жовтня, під Покровом Пресвятої Богородиці, в день 70- річчя УПА ми повинні оголосити прізвище єдиного опозиційого кандидата, який переможе висуванця влади і з гідністю представлятиме наш округ в парламенті», – заявив Володимир Петровський.

 Політик наголосив на необхідності припинити взаємопоборення та розбрат в патріотичному таборі. Відтак, він запропонував провести незалежне соціологічне опитування, яке визначить найрейтинговішого опозиційного кандидата. Того, хто має найбільші шанси на перемогу в окрузі. При цьому кандидати мають спільно обрати виконався опитування та разом здійснювати контроль над його проведенням. Політики, котрі мають менший рейтинг, повинні підтримати найсильнішого та зняти свої кандидатури.

 «Я готовий до цього кроку, оскільки вважаю, що доля країни залежить від цих виборів. Зараз не час для задоволення особистих політичних амбіцій. Час діяти, час об’єднатися. Цього вимагають від нас виборці», – сказав Петровський.

 Він також зауважив, що до моменту визначення єдиного опозиційного кандидата інші предентенти на депутатський мандат повинні відмовитися від критики один одного, критики інших опозиційних сил і зосередитися на боротьбі з Партією регіонів та її сателітами.

 «Я заявляю, що з моїх уст не вийде жодного негативного чи критичного слова на адресу колег по опозиції. Закликаю усіх опозиційних кандидатів підтримати цю ініціативу і довести, що українці здатні об’єднатися», – заявив кандидат.

 Показовим є той факт, що в ефірі місцевого телеканалу мали відбутися дебати між Володимиром Петровським та провладним кандидатом Іваном Чайківським. Прихований висуванець влади побоявся прийняти виклик опозиціонера Петровського та намагався заховатися за спинами своїх довірених осіб.

 «Ця влада слабка, вона програє, бо боїться думки народу», – констатував Петровський.

На базі Галицького ліцею створили гімназію «Гармонія»

Зборівська окружна комісія пішла радитись з владою що робити далі і який має бути склад дільничних виборчих комісії