Повернемо пасажирські потяги в Тернопіль!

Поділитися

31 серпня мені вручили повідомлення про те, що моє звернення щодо відновлення залізничного сполучення через місто Тернопіль отримав голова Тернопільської обласної ради та голова Тернопільської облдержадміністрації.

Мною було також отримано відповідь за підписом першого заступника голови Тернопільської обласної ради Тарашевського С.О.

Як Ви бачите, перший заступник голови Тернопільської обласної ради перенаправив мого листа начальнику головного управління розвитку інфраструктури Тернопільської облдержадміністрації Козіцькому Ю.А. Я ж надіявся, що обласна рада серйозно поставиться до цієї проблеми, принаймні направить листа генеральному директору «Укрзалізниці» Козаку В. В. і включить всі важелі місцевого самоврядування для вирішення проблеми, яка стосується кожного мешканця Тернопільської області.

Розуміючи, що це питання надто серйозне для того, щоб його вирішити на обласному рівні, партія «УДАР Віталія Кличка» розпочинає акцію по збору підписів за відновлення маршрутів поїздів  міжміського сполучення з обов’язковою зупинкою на пасажирській станції Тернопіль.

Звертаюсь до Вас з пропозицією долучитися до збору підписів. Ви можете роздрукувати Звернення до генерального директора «Укрзалізниці» Козака В. В., зібрати під ним підписи друзів, родичів, сусідів, знайомих і принести в будь-який з наметів УДАРу в Тернополі, а також в намет Віталія Максимова, який розташований біля ТРЦ «Подоляни».

Я переконаний, що спільно з Вами ми вирішимо дану проблему!

З повагою та надією на співпрацю,

Віталій Максимов.

Що витворяють даїшники на День Незалежності у Тернополі (відео)

Чи є в тернополян інстинкт самозбереження?