Представники опозиційних сил захистили дільничні комісії в Теребовлянському окрузі від свавілля регіоналів

Поділитися

У Теребовлянському виборчому окрузі опозиційні сили у дільничних виборчих комісіях представлятиме більше членів, ніж Партію регіонів та її сателітів. Цим зламано одну із «схем», яку мала намір застосувати влада з метою сфальсифікувати результати виборів.

Як повідомив довірена особа кандидата у народні депутати Андрія Давиденка Віталій Шафранський, це – спільна заслуга представників усіх демократичних політичних сил.

«Це свідчення того, що опозиція на Теребовлянщині є дієвою, – відзначив Віталій Шафранський. – Спільними зусиллями нам вдалося гідно вистояти перший бій з владою і здобути в ньому перемогу. Упевнений, що разом ми зламаємо злочинні плани режиму сфальсифікувати волю народу і не дамо зайдам, бандитам і комуністам узурпувати владу в нашому краї».

Як відомо, перші засідання ОВК на Тернопільщині продемонстрували, що влада має намір грубо сфальсифікувати результати волевиявлення громадян. Зокрема, в результаті жеребкувань значну частину членів ДВК в області становлять представники нікому невідомих або ж відверто проросійських партій, «підставні» особи і навіть «мертві душі».

Нагадаємо, до Теребовлянського виборчого округу №166 входять Бучацький, Гусятинський, Монастириський та Теребовлянський райони.

Східна медицина для нашого здоров”я

Товариство лісівників прозвітувало за п’ятирічку