Спасибі за майданчик!

Поділитися

Діти – майбутнє України! Ці слова можна почути від багатьох, ось тільки одиниці роблять щось, аби це майбутнє справді було здоровим, щасливим, освіченим, аби мало де проводити свій вільний час та розвиватися фізично. Більшість тільки декларує свої бажання та спокійно спостерігає за тим, як малеча часто калічиться на поламаних турніках і гойдалках ще радянських дитячих майданчиків. Всі вони вже дано перетворилися на металобрухт.

Такий був і в нашому дворі. Із всіх качель придатною для використання залишилася лише одна, а дітей у дворі, який оточений десятком багатоповерхівок, є багато. Серце тремтіло, коли діти бавилися на ньому. І в жодної влади не було грошей відремонтувати чи замінити його. Тому й довелося нам, мешканцям будинків, що на вулицях Злуки, 27, 29, Тарнавського, 1, 3  взятися до справи. Зі сумнівами написали до фонду братів Кличків. Мало сподівань було на те, що серед сотні тисяч таких ось прохань, оберуть саме наше. Даремно. Нам пощастило. У нашому дворі відбулося велике свято.

Від імені всіх мешканців будинків на вулицях Злуки й Тарнавського та їхніх щасливих дітей, висловлюю щиру подяку фонду братів Кличків та фундації «Кока-Кола» за встановлення нового спортивного майданчика. Тепер і наші діти мають де гратися і ми не хвилюємося за їхні здоров’я та безпеку.

Нехай Господь благословить вас, добродійники, всіма ласками за такий щедрий дарунок.

З повагою від імені мешканців будинків на Злуки, 27, 29, Тарнавського, 1, 3 — Надія КРУШЕЛЬНИЦЬКА.

Мітинг Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока у Тернополі можна подивитись в інтернеті

Віталій Кличко: «Я повертаюсь в Україну і зосереджусь на виборах до Верховної Ради»