Тернопільські податківці привітали школярів з початком навчального року

Поділитися

Вже не перший рік тернопільські податківці святкують День знань разом із школярами міста. Адже одним із пріоритетних напрямків роботи Тернопільської об’єднаної ДПІ є виховання податкової культури громадян, особливо у підростаючого покоління, оскільки податкова грамотність є запорукою стабільного економічного розвитку та добробуту нашої держави. Відтак формування світогляду сумлінного платника податків починається з дитячих, шкільних років.  Цьогоріч керівництво та фахівці відділу взаємодії із ЗМІ та громадськістю побували у чотирьох школах обласного центру, взявши участь в урочистостях з нагоди загальнодержавного свята – „Дня знань”.

З словами привітання до учнів та вчителів Тернопільської української класичної гімназії ім. І.Франка звернулася перший заступник начальника інспекції Світлана Гудима. Вона зазначила: „Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, щасливої, але нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті, він стане для першокласників. Не менш важливим – для випускників, які готуватимуться до майбутнього вибору професії. Адже ви – майбутнє України, вам дбати про її достаток і добробут та процвітання, а для цього необхідно здобути ґрунтовні знання, набути нових вмінь та навичок, щоб працювати на благо нашої держави”.

Світлана Федорівна також побажала гімназистам та їх наставникам великих успіхів і здобутків у новому навчальному році, натхнення та плідної праці: шкільній молоді – реалізувати себе і пізнати світ, педагогам – творчих успіхів і належної оцінки їхньої праці, батькам – упевненості в щасливій долі своїх нащадків.

Пролунав шкільний дзвінок і покликав учнівську молодь на навчання, а співпраця податківців із освітянами набирає обертів. Адже попереду читання працівниками інспекції для школярів лекцій з основ оподаткування, проведення вікторин, брейн-рингів, конкурсів та інших заходів на податкову тематику.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

 

Як кандидат наук почесного професора засоромив…

Тернопільські податківці відзначили кращих платників податків та роботодавців