Тернопільські податківці відзначили кращих платників податків та роботодавців

Поділитися

У переддень професійного свята ділової спільноти – Дня підприємця, в залі засідань Тернопільської міської ради відбулися урочистості, в яких взяв участь начальник Тернопільської об’єднаної ДПІ Петро Якимчук.

Звертаючись до присутніх, Петро Миколайович зазначив, що підприємництво відіграє вагому роль у вирішенні соціально-економічних проблем краю, сприяє формуванню, становленню та розвитку економіки регіону зокрема та держави загалом. „У непростих умовах сьогодення ви своєю наполегливою працею, активною громадською позицією та ініціативністю забезпечуєте добробут власних родин, берете безпосередню участь у вирішенні актуальних проблем економічної стабільності країни, – констатував він. – Адже роль малого підприємництва полягає у вирішенні питання зайнятості населення, створення нових робочих місць, а це – і наповнення місцевих бюджетів та вирішення соціально-економічних завдань на місцевому рівні.”

Петро Миколайович також запевнив, що податкова служба з глибокою шаною ставиться до усіх, хто поєднує успішну бізнесову діяльність із сумлінною сплатою належних платежів до бюджетів усіх рівнів. Відтак, у рамках перетворення податкового відомства із фіскального органа у сервісну службу європейського зразка, для зручності платників податків запроваджуються ряд нових податкових сервісів, зокрема, при Тернопільській ОДПІ діє центр обслуговування платників податків, здійснюється безкоштовна видача ключів електронного цифрового підпису у секторі реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області, а для захисту платників цілодобово працює сервісна служба „Пульс податкової”.

За вагомий внесок у розвиток підприємництва, сумлінне виконання податкових зобов’язань, високий професіоналізм та з нагоди Дня підприємця Петро Якимчук нагородив грамотами кращих платників податків міста Тернополя – Кильбу Михайла Семеновича та Кріпку Марію Володимирівну. Ще троє тернопільських підприємців, а це – Ветров Сергій Степанович, Іванов Семен Аркадійович та Чайківський Іван Теодозійович були нагороджені очільником податкової за вагомий внесок у наповнення місцевого бюджету, створення робочих місць, високий рівень оплати праці найманих працівників.

Довідково. Станом на 1 серпня 2012 року у м. Тернополі зареєстровано 7 492 суб’єкти господарювання – юридичних особи та 19 601 приватного підприємця.

З початку року тернополяни сплатили до державного бюджету 288,3 млн. грн., що на 91,7 млн. грн. більше порівняно з минулим роком.

До місцевого бюджету міста за цей період надійшло 253 млн. грн., що на 33,5 млн. грн. перевищує минулорічний показник. Темп росту до минулого року становить 115,2%.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об’єднаної ДПІ

 

Тернопільські податківці привітали школярів з початком навчального року

За сумлінну сплату податків – нагороди