Тернополянин шокований смородом в туалетах обласної дитячої лікарні

Поділитися

Тернополянин написав на електронну скриньку “Про все” листа. Чоловік відверто пише, що розіслав його якомога більше ЗМІ, щоб може так присоромлені медики почнуть реагувати на критику.

На щастя в лікарні не потрапляю, тому як виглядає “система” з середини і поняття не мала. Нещодавно доводилося відвідувати племінницю, яка потрапила у обласну дитячу лікарню. У палатах терпимо, а от в туалеті – просто жахливо. Сморід такий, що вчадіти можна.

До речі, видно, що недавно там зробили ремонти, адже покладена нова плитка, встановлений новенький унітаз та умивальник. А чому так смердить? Бо мало і неякісно прибирають…. Я думаю, що ні в кого з прибиральниць туалет вдома так не смердить… Чому ж в лікарні допускають до такого? Миючі засоби не таких вже й великих грошей коштують, почистіть все нормально і всім приємно буде! А то час від часу насиплять хлорки і все…. Там же маленькі дітки лікуються, чому їм має так смердіти???

Я собі можу уявити, що робиться в туалетах інших лікарень, де навіть ремонтів немає…. Ми часто говоримо, що немає порядку….Прибирайте, як мінімум почніть з туалетів….

Тернополянин підрахував, що йому невигідно садити бараболю. А вам?

Бедриківський переймає досвід Чижмаря? (фото)