У Тернополі хлопці з «Тризуба» провели акцію по ліквідації символів антидержавного бандформування і що з того вийшло

Поділитися

10 вересня 2012 р.Б. у Тернополі хлопці з юнацтва «Тризуба» провели акцію по ліквідації символів антидержавного бандформування «Партія регіонів», під час якої «здуло» табличку обласного осередку «ПР». Під час цієї розвідки боєм, проплачені холуї з охорони регіональної «хази» спробували нейтралізувати юнаків-націоналістів. Як результат, в ході силового протистояння, одного молодого патріота Андрія Тицяка було затримано та передано «ланцюговим псам» з МВС, потім він потрапив у лікарню, де йому встановили діагноз – закрита черепно-мозкова травма. Андрій досі перебуває у лікарні. Другому націоналісту Богдану Чорному вдалося втекти, його подали у розшук. Міліція розшукувала його у навчальному закладі, де він навчається, що спричинило багато проблем із навчанням. Вчора, 12 вересня, Богдан був затриманий міліціянтами у цивільному в м.Тернопіль та доставлений у міське управління МВС. Там склали протокол-пояснення по кримінальній справі за фактом нападу на штаб Партії регіонів та пошкодження таблиці ПР. Згодом хлопця випустили, а справу обіцяли передати в суд. Проте судове засідання не відбулося, так як справи “немає і не було”. Очевидно, справу “замяли” з метою запобігти гучному розголосу перед прийдешніми виборами.
Міліціянти, що вели слідство по вже неіснуючій справі, були шоковані, що їх змусили за відшкодування у 80 гривень (таку вартість у заяві вказували регіонали) порушити кримінальну справу. Після “розвідки боєм” до виборів під офісом банд-угрупування ПР будуть чергувати “сторожові пси” з МВС. І справа не в тому, що вони охорянимуть бандитів лише до виборів, після кардинальних змін 29 жовтня охорона буде їм більше не потрібна. Від кари ніхто не сховається!
Не зважаючи на заяви до прокуратури, ніхто не дав відповіді на запитання: Хто відповідатиме за підірване здоров”я та проблеми із навчанням молодих українських патріотів? Де справедливість? “Подєльніки” Якуновича, ПОКАЙТЕСЯ! Кара скоро!
Смерть режиму внутрішньої окупації! Слава Національній Революції! Слава Україні!

Прес-служба ТОО ВО “Тризуб” імені Степана Бандери

За рейтингом прозорості органів місцевої влади Тернопільська обласна державна адміністрація зайняла 2 місце, а Тернопільська міська рада – перше місце серед найгірших міських рад

У Тернополі в нардепи балотується якийсь “пророк” Мирослав Копак