У Тернополі відбудеться презентація книги Олексія Волкова «Емісар»

Поділитися

Книгарня “Є” та видавництво «Нора-Друк» запрошують Вас на презентацію книги  Олексія Волкова «Емісар», що відбудеться 27 вересня.

Початок — о 18:30.

Власнику кафе «Артист» відомо про його відмінність від решти людей. Проте він навіть не здогадується, чому потрапляє у вир зіткнення інтересів спецслужб. Опинившись у чужій країні, головний герой роману змушений грати нав’язану йому роль загадкового емісара, на якого чекають підступні пастки і карколомні відкриття. Та навіть балансуючи на краю прірви, за крок від загибелі, він вперто просувається до здійснення мрії усього свого життя …

Твір номінувався на конкурсі «Гранд-Коронація».

Олексій Волков народився 1965 року у м. Тернополі. Закінчив з відзнакою Тернопільський медичний інститут. Працював хірургом у Кіровоградській області. З 1989 р. працюєхірургом в Козівській центральній районній лікарні. Літературною діяльністю займається зі студентських років. Працює в жанрах детективу, трилеру. Член НСПУ. Переможець літературних конкурсів «Золотий Бабай» (2002) та «Коронація слова» (2005), номінант конкурсу «Гранд-Коронація» (2010).

***

Адреса книгарні «Є»:

м. Тернопіль, вул. Валова7-9

Вхід вільний.

Запрошую на свято книги

“Граніт” проти афериста у Верховній Раді