Увага: провокації!

Поділитися

Мені стало відомо, що в розпалі виборчого процесу в Тернополі почали коїтися дивні речі. Як відомо, я щодня спілкуюся з великою кількістю людей, а тому зрозуміло, що по багатьох питаннях вони запитують моєї поради.

Цими днями уже декілька людей розповіли мені, що по їхніх квартирах ходять невідомі люди і проводять опитування на тему: «За кого ви будете голосувати?» Здавалося б, нічого дивного, адже соціологія на виборах – річ звична. Якби не одне але…

Ці люди, які навіть не можуть назвати організацію, яку вони представляють, не тільки ретельно фіксують домашню адресу кожного опитаного, а й записують прізвища людей. Якщо хтось відмовляється назвати себе, опитування не проводиться. За поясненнями псевдосоціологів, прізвище і адреса людини їм потрібні начебто для того, щоби мати точні дані про рейтинги кандидатів.

Маючи вищу юридичну освіту, хочу застерегти усіх тернополян не вірити цим нісенітницям. Для соціологічних досліджень фахівцям потрібна тільки ваша думка з приводу тих чи інших процесів на виборах, але аж ніяк не ваші персональні дані. Можна тільки здогадуватися, які нові маніпуляції розробили для нас «чорні» політтехнологи, якщо вже за два місяці до виборів матимуть всю інформацію про те, хто і де мешкає та за кого голосуватимуть у тій чи іншій квартирі. Припускаю також, що ми маємо справу зі звичайними шахраями, які під маркою соціологів збирають інформацію для своїх темних справ.

Тому звертаюся до усіх тернополян, які зіткнуться з цією ситуацією: в жодному випадку не повідомляйте про себе жодної особистої інформації, а також вимагайте у непроханих гостей пред’явити документи. При будь-яких підозрах одразу телефонуйте до міліції. А якщо зіткнетеся з іншими дивними передвиборчими маніпуляціями, прошу повідомляти мене про такі факти на мою електронну скриньку. Я обов’язково захищу вас!

 

З повагою, Віталій Максимов

Андрій Давиденко закликає політиків перед виборами поїхати на прощу до Зарваниці й очиститися

100 років за 150 секунд (відео)