Віталій Максимов підписав публічну декларацію зобов’язань кандидата перед громадою міста

Поділитися

У вівторок, 18 вересня, міський голова Тернополя Сергій Надал на офіційному сайті міської ради звернувся до усіх кандидатів у народні депутати України, що балотуються по округу №163, із закликом письмово засвідчити свою готовність допомагати Тернополю і громаді міста в разі перемоги на парламентських виборах.

Кандидат від партії «УДАР» Віталій Максимов підписав текст декларації і першим вручив його міському голові. «Уся моя передвиборна програма включає у себе вирішення болючих питань нашого міста, – говорить Віталій Вікторович. – Мене дивує і обурює, що проблеми, які озвучив міський голова, існують в Тернополі вже багато років, і жоден народний депутат так і не спромігся їх вирішити! Я завжди наголошую, що йду до парламенту, насамперед, захищати тернополян і допомагати Тернополю. Тому з готовністю підписую публічну декларацію і тим самим беру на себе зобов’язання і перед міським головою, і перед усією громадою. Обіцяю, що у моїй особі міська влада, як орган місцевого самоврядування, отримає не тільки достойного народного депутата від округу, а й надійного помічника і захисника». Також Віталій Максимов висловив сподівання, що цю декларацію підпишуть усі решта кандидати, що балотуються по округу міста Тернополя: 

Публічна декларація

зобов’язань кандидата у народні депутати України

від Тернополя перед громадою міста

 

«Я, Максимов Віталій Вікторович, кандидат по мажоритарному округу №163 від партії «УДАР Віталія Кличка», в разі обрання мене народним депутатом України беру на себе зобов’язання докласти максимум зусиль для реалізації та фінансування з Державного бюджету протягом терміну своєї каденції наступних десяти інфраструктурних проектів, які мають принципове значення для розвитку Тернополя:

– завершення будівництва терапевтичного корпусу 3-ї міської лікарні;

– забезпечення щорічних фінансових субвенцій для капітального ремонту шкіл і дошкільних навчальних закладів міста;

– будівництво станції знезалізнення води Тернопільського водозабору;

– утеплення та капітальний ремонт багатоповерхових житлових будинків, збудованих більше 30 років тому;

– комплексна реконструкція міської системи водовідведення дощових вод;

– завершення будівництва середньої школи в мікрорайоні Кутківці;

– будівництво вулиці Галицької з повною заміною інженерних мереж та комунікацій;

– завершення капітального ремонту вулиці Гайової (2-га черга);

– укріплення берегової смуги і реконструкція набережної Тернопільського ставу;

– капітальний ремонт об’їзної дороги Тернополя (вул. С. Будного – Протасевича).

Зобов’язуюсь щороку відкрито і публічно звітувати перед міською громадою про виконання цих завдань, а також протягом кожного наступного року своїх депутатських повноважень брати на себе відкриті зобов’язання щодо наступних соціально-економічних проектів, важливих для розвитку міста».

Володимир Петровський передасть молодіжним організаціям краю нову патріотичну збірку

Арсеній Яценюк звернувся до виборців Чортківського, Борщівського і Заліщицького районів підтримати Івана Стойка (фотодокумент)