5 жовтня у Тернополі “політично-стурбованим” буде кайф!

Поділитися

5 жовтня 2012 року Тернопільський обласний осередок Комітету виборців України запрошує на презентацію проекту підвищення обізнаності виборців про їхні права та виборчі процедури:«ВЕБІНАРИ ДЛЯ ВИБОРЦІВ», «ГАРЯЧА ЛІНІЯ», ОН-ЛАЙН  КОНСУЛЬТАЦІЇ.

Зустріч відбудеться у приміщенні конференц-зали готелю «Тернопіль» (третій поверх).

Початок  – о 12 годині.

На презентації повідомлять про нові джерела безкоштовної інформації та юридичних консультацій для виборців: «гарячу лінію» КВУ та он-лайн консультації.

На презентації будуть представлені вебінари*, з яких виборці мають можливість почерпнути інформацію про права виборців та їх захист, про уточнення списків виборців, про виборчі бюлетені та відсутність графи «проти всіх», про голосування «на дому», про наслідки підкупу виборців та методи запобігання та багато іншої корисної інформації.

Доповідачами вебінарів є:

  • Олександр Черненко – Голова Правління Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» – політолог, громадський діяч.
  • Олексій Горецький – Голова Рівненської обласної громадської організації «Комітет виборців України» – юрист, правозахисник.
  • Сергій Ткаченко – Голова Донецької обласної громадської організації  «Комітет виборців України» експерт з виборчих процесів, громадський діяч.

 

Інформацію про повний перелік висвітлених питань та скористатися можливістю перегляду вебінарів можна отримати на сайті «Вибори в Україні» (http://www.electioninfo.org.ua/index.php?i=1067).

Довідково: ВГО «Комітет виборців України» за підтримки Координатора ОБСЄ в Україні у рамках проекту   «Розбудова спроможності в проведенні навчання у виборчому процесі та підвищення обізнаності виборців» поширює інформацію через  вебінари для виборців, з метою надання їм необхідних знань та навичок.

Прес-служба Тернопільського обласного осередку КВУ

ТМГО Тернопільський прес-клуб
 

  • Вебінар – «віртуальний» он-лайн семінар, доступний після проведення в режимі відео он-лайн перегляду

У Покропивні відкрили пам’ятник-погруддя о.Миколі Хмільовському

Тернопільські інспектори у Новосілківській сільській раді виявили порушення з оплати праці, що призвели до втрат 128 тис. грн