Аби приховати свою причетність до вчинення злочину, кременчанка закопала крадений телефон

Поділитися
    Гральні майданчики чи стадіони дошкільних закладів і шкіл часто слугують місцем відпочинку молодих мам. Саме туди повела свого маленького сина 32-річна кременчанка. Але, замість пильнувати своє, жінка чомусь зацікавилися чужими речами.
На шкільному майданчику однієї з кременецьких шкіл того дня було чимало дітлахів. Серед них гралася і десятирічна школярка. Дівчинка так захопилася забавами, що геть забула про свої речі – курточка з телефоном в кишені залишилася лежати на купі каміння. Увагу жінки привернув дзвінок мобільного. Хтось настирливо намагався зателефонувати, та відповіді не було. Відсутність власника мобільного ще більше збудила зацікавленість корисливої матусі. Озирнувшись навколо, жінка переконалася, що ніхто за нею не спостерігає. Не вагаючись, підійшла до речей школярки і забрала мобільний.
До правоохоронців звернулися батьки шестикласниці. З їх слів, вони вже й не сподівалися повернути втрачене, але міліціонери взялися з’ясовувати обставини зникнення майна.
Як розповіли оперативники відділення кримінальної міліції у справах дітей Кременецького райвідділу внутрішніх справ, встановлюючи деталі зникнення мобільного телефону, їх зацікавила особа 32-річної місцевої жительки. Проте жінка категорично заперечувала свою причетність до вчинення злочину. Та підозри міліціонерів згодом підтвердилися. З’ясувалося, молода мама й справді спокусилася на майно школярки. Більше того, жінка ретельно продумала злодійський план – з мобільного одразу ж вийняла сім-картку. Проте, коли міліціонери все-таки запідозрили її, вирішила будь-що вийти сухою з води – обгорнула телефон у целофан і закопала.
Спроби відвернути від себе підозру лиходійці не вдалися. Сьогодні вона – «героїня» кримінальної справи, порушеної за частиною першою статті 185 кримінального кодексу. Проводиться розслідування.

Правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав пенсіонерку та приватного підприємця

Допоможіть тернопільським правоохоронцям розшукати підозрюваних у скоєнні крадіжок!