Цієї ночі відбулася чергова «хакерська атака» на сайт Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

Поділитися

Втручання в роботу партійного сайту є далеко не поодиноким випадком – так званою брудною технологією в процесі виборчої компанії.

Партія «Батьківщина» неодноразово відбивала хакерські атаки, які вчиняли політичні опоненти під час та напередодні виборів, аби вповільнити чи зупинити роботу сайту, заблокувати ту чи інше незручну або невигідну для когось інформацію. Але цього разу опоненти партії «Батьківщина» перейшли усі межі моралі, пристойності та здорового глузду, взломавши пароль,  розмістили на партійному сайті сороміцькі, порно-картинки.

Адекватна людина, християнин просто не зміг би опуститися до такого рівня. Такі методи передвиборчої конкуренції вважаємо негідними та аморальними. Переконливо заявляємо, що подібні брудні виборчі технології жодним чином не вплинуть на роботу чи рейтинг партії «Батьківщина», зате свідчать про безсоромність, ницість та примітивізм наших політичних опонентів на Тернопільщині.

Припускаємо, що це вчинено за вказівкою одного з учасників виборчого процесу, що представляє партію влади або її сателіти.

Тимчасово партійний сайт «Батьківщина» працювати не буде, повідомили “Про все” у   прес-службі Тернопільської обласної організації ВО «Батьківщина»

Сьогодні хакери зламали сайт Батьківщини і “начинили” порнографією

Як тернопільчани з одеситами у футбол грали (відео)