Де горілка, до трагедії недалеко

Поділитися

Про те, що в 57-річної Н. регулярно збираються випиваки, у Синягівці Збаразького району знали, мабуть, усі жителі. Однак не дуже й дивувалися: мовляв, хіба мало нині таких, що шукають забуття од житейських проблем у чарці?

Які ж насправді проблеми могли обсісти значно молодшого від Н. нового сусіда? Коли відбув покарання за грабіж, рідні не відвернулися від нього, а, навпаки, як могли, взялися допомагати. Зокрема, мати придбала добротний будинок у Синягівці (а це неподалік Тернополя), куди він переселився разом із співмешканкою та півторарічною дитиною. Залишалося завести власне господарство, і нумо до роботи.

Та молоді «хазяї» почали з того, що пропили все, що було в хаті, — меблі, котел, батареї опалення та інше. Перетворили житло на справжнє кубло. І в таких умовах зростала маленька дитина (старшого хлопчика, щоб менше було клопоту, віддали до інтернату).

Апогеєм п’яного розгулу стало їхнє «гостювання» в сусідки Н. Разом із нею подужали чотири пляшки горілки, а потім почали з’ясовувати, чому «негідниця» не повернула їм якісь дошки. Висунули також підозру в нібито отруєнні їхнього собаки. Оскільки пам’ять у бідолашної геть уже потьмарилася, молодий чоловік узявся її катувати. Різав ножем зап’ястя, шию, а поміж тими тортурами давав «анестезію» — підносив чарку. Жертва жадібно ковтала спиртне, однак «потрібних даних» не повідомляла. Тоді розлючений п’яниця підпалив під нею матрац.

Пожежники прибули вчасно і загасили вогонь. Порізана жінка, котра, на щастя, не зазнала серйозних опіків, опинилася в лікарні.

Як повідомили в секторі зв’язків із громадськістю обласної міліції, душогуба, що після вчиненого злочину пішов додому відсипатися, заарештовано. Йому інкримінують замах на вбивство, повідомляють “Сільські вісті”

Менш як за півроку одно- і двокопійчані монети можуть вивести з обігу

На Тернопільщині телетюнери отримали вже понад 15 тисяч осіб