Як Кличко розвеселив Бучач

Поділитися

Сьогодні на Тернопільщині перебуває лідер УДАРу Віталій Кличко. Першим містом, де він провів зустріч був Бучач. Місцеві мешканці звикли до біг-бордів, на яких чемпіон світу з боксу зображений з мажоритарником теребовлянського виборчого округу Миколою Люшняком. Цього разу, на відміну від тернополя, Кличко прочитав прізвище Люшняка без помилок. Але трапився інший конфуз: бучачани, які приїхали подивитись на Кличка, були здивовані «мініатюрністю» Люшняка. На біг-бордах пан Микола виглядав потужним хлопом, а в реальному житті виявився дрібоньким…школярем. Саме так присутні охрестили кандидата в нардепи. Присутні на площі відверто посміялися із побаченої «підтримки по-пахи».

–         Ми розуміємо, що не всі мають зріст під 2 метри, але нащо себе було малювати таким багатирем на біг-бордах з Кличком, – кепкували чоловіки.

У ці хвилини Віталій Кличко їде лише автомобілем до Чорткова. Чому лише? Бо у Бучачі жартували, коли Кличко від’їжджав, що ударівець Ваврик не встиг відродити авіапольоти у Чорткові, про які говорив у всіх газетах.

У Тернополі затримали автомобіль, що перевозив повний багажник вибухівки

Новий скандал з приїздом Кличка: ударіці у Теребовлі поводяться як татаро-монголи (аудіо)