Як у Тернополі можна буде скласти тестування, щоб поступити в університет

Поділитися

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що у 2013 році для вступу до вищих навчальних закладів України потрібні результати зовнішнього незалежного оцінювання.

Для успішного проходження ЗНО Український центр оцінювання якості освіти організовує пробне тестування.

Графік проведення та перелік предметів на пробне тестування.

(перелік предметів співпадає з предметами, які винесено на основне ЗНО-2013)

Дата проведення Предмет тестування*
23 березня 2013 року  українська мова і література, біологія, фізика, російська мова, всесвітня історія, одна з іноземних мов (за вибором): англійська, німецька, французька або іспанська

 

30 березня 2013 року  математика, історія Україна, хімія, географія, світова література

 

* Зазначені в один день тестування розпочинаються одночасно.

 

Кількість, форми, структура та рівень складності завдань пробного тестування з кожного предмета відповідатимуть основному ЗНО.

Мета пробного тестування – ознайомити з процедурою проведення ЗНО, з предметними тестами.

Чим активніша участь у пробному тестуванні, тим вищими є статистичні результати в основному ЗНО.

Бажаючим пройти пробне тестування, необхідно з 01 листопада до 01 грудня 2012 року зареєструватися, дотримуючись усіх вимог, на сайті Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти (ІФРЦОЯО) www.test.if.ua та оплатити участь у пробному тестуванні в банківських установах України, уважно перевіривши квитанцію про оплату у частині призначення платежу.

Традиційно серед учасників пробного тестування ІФРЦОЯО розігрує ноутбуки.

Вартість одного пробного тестування – 89 грн., плюс банківські послуги (остаточна інформація буде розміщена на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua).

Під час реєстрації самостійно обирається місто проходження пробного тестування із запропонованого переліку. Про свої пункти пробного тестування кожен зможе самостійно дізнатись із персональної сторінки на сайті ІФРЦОЯО www.test.if.ua після 30 грудня 2012 року.

Телефонний номер ІФРЦОЯО 0342-75-09-75 (багатоканальний номер гарячої лінії), за яким можна отримати додаткову інформацію про зовнішнє незалежне оцінювання.

Контактні телефони у м. Тернополі: 43-57-85 (вул. М. Кривоноса, 7а, Тернопільський обласний комунальний інститут післядипломної педагогічної освіти), 40-09-94 (бульвар Шевченка,1, Тернопільський комунальний методичний центр науково-освітніх інновацій та моніторингу).

Міська влада планує творити нове обличчя Тернополя

За вказівкою уряду третина Тернополя залишилась без тепла та гарячої води