Юрій Олійник із 37% очолив рейтинг в Тернополі

Поділитися

Симпатії виборців на виборчому окрузі Тернополя №163 оприлюднили після проведеного соціологічного дослідження. Його провела Експертна група маркетингових та політичних досліджень на замовлення «Партії місцевого самоврядування». Тривало дослідження з 1 по 9 жовтня 2012 року. В опитуванні, яке проводилось методом анкетування, взяли участь 800 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка у такому дослідженні становить від однієї цілої восьми десятих до трьох відсотків.

Як повідомила голова Експертної групи маркетингових та політичних досліджень Тетяна Кульба:

«За результатами опитування, рейтинг очолює позапартійний самовисуванець Юрій Олійник – 37%. За Юрія Олійника готові проголосувати прихильники Свободи, Об’єднаної опозиції та позапартійні виборці, яких у місті 96%».

Другий результат у претендента Об’єднаної опозиції.  За словами респондентів, Олексія Кайду не сприймають через те, що він не місцевий і не буде захищати інтереси тернополян у Верховній Раді.

Інші кандидати у депутати по Тернополю з великим розривом відстають від фаворитів виборів: Юрія Олійника та Олексія Кайди.

За словами голови Експертної групи маркетингових та політичних досліджень, не визначились зі своїм вибором близько 35% виборців і це сьогодні дає можливість конкурентам поборотися за електорат.

 

Освітяни, завтра буде кращий день…

Міліціонери затримали чотирьох неповнолітніх за наругу над могилами