Клименко замовив справу проти Ломаковича?

Поділитися

Партія влади через підконтрольні структури продовжує чинити шалений тиск на кандидатів від партії «УДАР Віталія Кличка» по всій Україні. На Тернопільщині – після того, як результати соціологічних досліджень визначили його лідером передвиборчого рейтингу – об’єктом політичного переслідування став кандидат у народні депутати по 164-му округу Віталій Ломакович. Одразу з кількох неофіційних джерел йому стало відомо, що проти нього порушено кримінальну справу за ст. 191 КК України.

Дана справа – ніщо інше, як результат “замовлення” так званого самовисуванця, а насправді кандидата від влади з однією метою — дискредитувати Віталія Ломаковича в очах виборців. Партія ж «Свобода» в особі іншого кандидата цього округу Михайла Головка використовує цей факт у своїй брудній передвиборчій технології, тим самим підіграючи владі. Насправді немає жодних даних, які б вказували на наявність в діях Віталія Ломаковича ознак будь-якого злочину, тому він категорично заявляє, що кримінальну справу стосовно нього порушено безпідставно. А також – з грубими порушеннями закону. Зокрема, відповідно до ст.98-2 КПК України у разі порушення кримінальної справи прокурор, слідчий, орган дізнання або суддя зобов’язані вручити копію відповідної постанови особі, щодо якої порушено справу, негайно. При неможливості ж негайного вручення копія постанови вручається не пізніше трьох діб з моменту її винесення. Не зважаючи на цю чітку вимогу законодавства, копію постанови від 27 вересня 2012 року Віталію Ломаковичу не вручено досі, не надходила вона і на його поштову адресу. Про порушення кримінальної справи №18590 йому стало відомо зовсім випадково.

Враховуючи все вищесказане, кандидат у народні депутати України Віталій Ломакович буде всіма доступними законними способами захищати свою честь та гідність, в тому числі – оскаржувати незаконну постанову від 27 вересня 2012 року про порушення стосовно нього кримінальної справи №18590. Відповідні листи з проханням вжити заходів щодо службових осіб ГУ МВС України в місті Києві, які грубо порушили права та законні інтереси Віталія Ломаковича, ним надіслано прокурору міста Києва та у Головне управління МВС України. У своєму зверненні до керівництва правоохоронних органів він також вимагає негайно надати йому належним чином оформлену копію скандальної постанови.

Ще минулого четверга офіційну заяву з вимогою припинити порушення чинного законодавства та політичний тиск на Віталія Ломаковича оприлюднила партія «УДАР» , керівництво якої пов»язує дану справу виключно з політичною діяльністю свого кандидата, який лідирує на 164-му виборчому окрузі на Тернопільщині.

Прес-служба кандидата в народні депутати від партії «УДАР» по 164- виборчому округу Віталія Ломаковича

Колишні “крушники” і “обехеесники” “натрясли” на 17 мільйонів!

Громадська ініціатива «Регіони» – СТОП! Жодного голосу банді!»