Координатор руху “Чесно” мочить опозиціонера на Сході (прихована камера) і як нищать конкурентів-кандидатів у Тернополі!!!

Поділитися

Бабло перемагає всьо?

Минулого тижня у Тернополі відбулось представлення результатів оцінки доброчесності кандидатів за партійними списками 6 політичних сил: Партії Регіонів, Об’єднаної Опозиції «За Батьківщину!», партії «УДАР», КПУ, Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та партії «Україна – Вперед!». “Про все” писало про двояке враження від заходу. Сумніви в обєктивності представників “Чесно” виникли особливо після звернень самих кандидатів у депутати Віталія Максимова і Тараса Пастуха. Особливо вразила ситуація щодо першого. Прослухати аргументацію пана Максимова можна на відео з 2 хвилини 40 секунди.

Сьогодні в інтернет-просторі поширено відео, у якому представник руху “Чесно” фактично займається шантажем. Цікаво, чи не таким “заробітчанством” займаються представники руху у Тернополі?

Опозиційний кандидат по 51-му мажоритарному округу (м. Горлівка) Володимир Веселкін заявляє про те, що проти нього готується провокація, організаторами якої є його конкурент на окрузі самовисуванець Артур Герасимов і координатор руху «Чесно» в Горлівці Олександр Кирилов. В якості доказу Веселкін надав журналістам відеозапис, на якому сам Кирилов докладно викладає план підготовку провокації. Відео довге, але подивитися варто кожному, хто цікавиться таємниці української політики. Дуже пізнавально.

Зі слів опозиціонера Веселкіна, про підготовлюваний інциденті йому стало відомо безпосередньо від Кирилова, який сам звернувся до нього з пропозицією купити цікаву інформацію за 5000 грн. Кандидат погодився, заздалегідь встановивши в офісі приховану відеокамеру, в результаті чого вся розмова і процес передачі конверта з грошима (18-я хвилина) був зафіксований на відео.

На записі, який Веселкін надав у розпорядження ЗМІ, Олександр Кирилов розповідає, що в найближчі дні в інтернеті повинна з’явитися інформація про зв’язки опозиціонера з представниками горлівського криміналітету. А конкретно – повідомлення про аварію, в яку нібито потрапив Веселкин разом з подругою якогось Олександра Батурина 22 травня 2010, перебуваючи в нетверезому вигляді (6-а хвилина). Батурина (він же Батура) Кириллов назвав людиною Юри Єнакіївського і місцевим «блатним». Також Олександр Батурин згадується, як один з лідерів єнакіївського злочинного світу, у статті «Кілери та бариги-2»

На відео Кирилов розповідає, що метою підготовлюваного інформаційного вкидання є докательство співпраці опозиціонера з кримінальними структурами, а також руйнування його репутації порядного сім’янина. За його словами, ця інформація повинна істотно знизити рейтинг Веселкіна, а в ідеалі змусити його зняти свою кандидатуру. Сам Кирилов зізнався, що збирається брати участь в одній з телепередач, що ганьблять репутацію опозиційного кандидата в якості представника руху Чесні (22-я хвилина).

Кандидат-самовисуванець Артур Герасимов, який замовив Горлівському Чесночнік мочилово Веселкіна, є представником так званої «команди Шахова» – групи самовисуванців, очолюваної підприємцем Сергієм Шаховим з Луганської області. Раніше в інтернеті вже писали про те, як люди Шахова займаються непрямим підкупом виборців, роздають їм гроші та продуктові набори, вартістю близько 50 грн. Самого Шахова називають кримінальним авторитетом.

Руслан Кулик знявся з виборчих перегонів на користь Володимира Петровського

У Тернополі розпочався опалювальний сезон