Руслан Кулик знявся з виборчих перегонів на користь Володимира Петровського

Поділитися

Кандидат в народні депутати по Зборівському виборчому округу №165 від Української платформи «Собор» Руслан Кулик 15 жовтня 2012 року звернувся до Центральної виборчої комісії з заявою про відмову брати участь у виборах. Свій вчинок політик аргументував так: «Партія Українська платформа «Собор» є відповідальною опозиційною силою. Ми відкликали свій виборчий список, оскільки соціологія не гарантувала нам проходження до парламенту. Ми не хочемо допустити розсіювання опозиційних голосів. Така ж мотивація мого вчинку на Зборівському окрузі. Я вирішив підтримати опозиційного кандидата Володимира Петровського, який серед усіх інших кандидатів від націонал-демократичних сил має найбільші шанси перемогти провладного висуванця».

У свою чергу Володимир Петровський подякував Руслану Кулику за висловлену підтримку і зобов’язався відстоювати його програмні позиції у Верховній Раді. Так, кандидат зобов’язався добиватися виділення коштів для завершення будівництва об’їзної дороги навколо міста Бережани, реконструкції водопровідної мережі у містах Бережани, Козова та Зборів, пошук інвестицій та залучення їх в Тернопільську область для відновлення роботи місцевих підприємств краю.

Також політик зобов’язався добиватися відшкодування моральних та матеріальних збитків репресованим сім’ям та родинам з Надсяння, Лемківщини, Холмщини та Підляшшя та захисту українських заробітчан на державному рівні.

Петровський висловив впевненість, що співпраця з Русланом Куликом знайде своє продовження і в післявиборчий період, і під час місцевих виборів. «Відповідальні патріоти зобов’язані об’єднуватися задля національної справи».

 

Як кандидат в нардепи хотів скупити мешканців села Переволока Бучацького району і як його надурили селяни (аудіо)

Координатор руху “Чесно” мочить опозиціонера на Сході (прихована камера) і як нищать конкурентів-кандидатів у Тернополі!!!