Криваві «ужинки» на дорогах Тернопілля: два мотоциклісти з Кудринців загинули після лобового зіткнення на Борщівщині

Поділитися

Вересневий день став останнім у житті 19-річного юнака, 31-річного батька двох дітей та 82-річного пенсіонера. Люди загинули в ДТП.
Аварія з двома покаліченими та двома загиблими сталася на польовій дорозі поблизу села Михайлівка Борщівського району. Нічної пори в полі не розминулися двоє мотоциклістів – 31-річний та 19-річний жителі села Кудринці . Зіткнення «лоб у лоб» коштувало обом водіям життя. Молодший загинув на місці аварії, а старший через декілька днів помер у лікарні. У цій жахливій пригоді потерпілими стали і двоє пасажирів двоколісних транспортних засобів. Вони теж госпіталізовані. Правоохоронці з’ясовують причини аварії.
Цього ж дня дорога забрала життя 82-річного жителя селища Велика Березовиця Тернопільського району. Старенький переходив проїжджу частину поза межами пішохідного переходу і опинився під колесами «Жигулів», якими керувала 30-річна тернополянка. Зі слів очевидців, жінка намагалася допомогти потерпілому – викликала швидку допомогу, та, на жаль, медики констатували смерть. Проводиться перевірка.

Як стало краще жити пенсіонерам Тернополя за Азарова

Найкрутіший бар в Тернополі – “Коза” – оголосив порядок денний на жовтень