Михайло Апостол встановив рекорд на своєму мажоритарному окрузі на Тернопільщині, а Володимир Бойко переміг мільйонерів

Поділитися

Скільки бруду, брехні і різноманітних провокацій щодо кандидатів в народні депутати вилято за останні місяці, що навіть фахівці «ведуться» і через це ненавмисне спотворюють результати своїх аналітичних досліджень. Що вже тоді говорити про пересічного виборця? Проте, нарешті полова від зерна буде відсіяна. Об’єднана опозиція зробила дослідження по округах в авторитетних соціологічних центрах. Перші результати вразили навіть досвідчених експертів: на мажоритарних округах найкраще попрацював Віктор Балога. Він має 38% підтримки на своєму окрузі в Закарпатті. На другому місці в Україні представник опозиції – Михайло Апостол. Він відстав від рекорду міністра МНС менше, ніж на пів відсотка! Маститі опозиціонери, які балотуються по мажоритарці, шоковані, що невідомий в Україні політик так потужно спрацював. Проте, у столиці швидко знайшли пояснення: Михайло Апостол найкращий керівник районного штабу в Україні протягом кількох останніх виборів. Він забезпечив Юлії Тимошенко у другому турі президентських виборів рекордні 93,64% голосів. Тому уся критика щодо «непрохідності фігури Апостола» виглядає примітивним передвиборчим анти піаром заздрісників і конкурентів.

Ще більше здивував столичних технологів від опозиції Володимир Бойко. Затративши за кілька місяців навіть не 20 тисяч гривень, молодий політик очолив рейтинг кандидатів у зборівському окрузі. Як відомо з неофіційних джерел, ударівець Петровський отримав 8 мільйонів гривень на виборчий округ. Після неймовірно високого рейтингу Валентина Наливайченка, здавалось, будь-хто під патронатом  екс-глави СБУ стане нардепом. Проте чиновник Петровський скапарав всю кампанію так, що має постійно падаючий рейтинг. Він йде лише другим із 20%. Перший – не Іван Чайківський. Пацячий олігарх лише третій із 6%. Перший – Володимир Бойко із майже 30%. Його кампанія базується «на ногах»: від хати до хати.

Не все так просто в «північному окрузі». Там лідерство захопив доволі несподівано ударівець Віталій Ломакович. На кілька відсотків відстає свободівець Михайло Головко. Несподівано для команди Володимира Клименка, відбулося тотальне падіння рейтингу їхнього кандидата. Чи це спрацювала критика щодо діяльності фонду «Галичина-Волинь», чи просто місцеве населення нарешті чесно зізналося у своїх симпатіях, чи просто врешті стала загальновідомою інформація про аферистів з команди Клименка – наразі невідомо. Відомо лишень, що аферисти обсіли луганського банкіра з усіх сторін і просто розводять на гроші. З квітня по жовтень вони стільки намутили, що вже повірили у свою безкарність. Проте саме така позиція може зіграти злий жарт з кандидатом. Про це «Про все» розповість детальніше у наступних публікаціях. Про тотальну перемогу опозиціонерів Кайди і Стойка у своїх округах – читайте згодом.

Віктор Сівець: У тернопільських лісівників гарне майбутнє

У Тернополі затримали автомобіль, що перевозив повний багажник вибухівки