Найкрутіший концерт в Україні відбувся на Тернопільщині. Медіапоказники ефіру були на рівні Олімпійських ігор та Євробачення!!! (відео)

Поділитися

Таких потужних зірок і такої багатої публіки в Україні не так часто можна побачити в одному місці. А в селі Синьків, що у Заліщицькому районі, місцевий уродженець і один з мільярдів України Дмитро Фірташ зумів зібрати.

23 вересня, глядачі Першого Національного побачили справжнє свято української музики — концерт “Живи в Україні” зібрав на одній сцені кращих зірок вітчизняної естради. Для телеглядачів з найкращими композиціями виступили Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, гурт “ТіК”, Ілларія, Анастасія Петрик, Антоніна Матвієнко, Марічка Яремчук, Арсен Мірзоян.
Свято пройшло на Тернопільщині, у селі Синьків. Вперше за роки Незалежності концерт зірок шоу-бізнесу такого рівня відбувся на збудованому у невеликому селі унікальному концертному майданчику, який за рівнем складності та масштабності світлового рішення, декорацій та звуку повністю відповідав концертам, які до цього проходили в Києві на майдані Незалежності. Концерт став логічним завершенням низки заходів з презентації оновленого села, в якому за останні кілька років було повністю відновлено всю соціальну інфраструктуру та збудовано найсучасніше в Україні тепличне господарство.
Народженню нового українського села був присвячений концерт “Живи в Україні”, репертуар акторів складався з улюблених пісень різних поколінь українців. Медіа-показники, якими відзначився показ концерту, можна порівняти з такими ефірними подіями на Першому Національному, як Олімпійські ігри чи Євробачення. Пік телеперегляду свята української музики спостерігався о 22:42, коли частка становила 11,99 % за аудиторією 18+.

Як тернопільська “Нива” програла в гостях “Реалу”

Звернення представників об`єднаної опозиції ВО «Батьківщина» , ВО «Свобода» та Української Народної Партії у Чортківському районі