Звернення представників об`єднаної опозиції ВО «Батьківщина» , ВО «Свобода» та Української Народної Партії у Чортківському районі

Поділитися

Шановні жителі Чортківщини!

В Україні наближаються парламентські вибори. У них не братимуть участь Лідери опозиції – Юлія Тимошенко і Юрій Луценко. Вони за ґратами. Потрібно чесно і мужньо сказати: Партія Регіонів боїться опозиції, а тому засаджує в тюрми, розправляючись з непокірними громадянами і політиками. Центральна влада позбавляє нас права бути господарями на власній землі, вона продовжує пенсійний вік для громадян, нехтує гарантованими конституцією правами і свободами, віддає стратегічні об`єкти у приватну власність, тим самим послаблюючи економічну і територіальну цілісність України. Провладною більшістю здійснено безсоромний тотальний наступ на українську мову, переписується історія України. Кримінальний окупаційний режим Януковича збагачується, розбудовуючи вілли, прихватизовуючи підприємства, в той час, як знищуються українські села, на межі виживання українська армія, процвітає безробіття, корупція, свавілля і бідність.

своєму безправ’ї і страху може опинитися за ґратами кожен свідомий український громадянин. Сьогодні в колонії, на нарах – свобода, демократія, майбутнє України. Це головні зміни, які відбулися з часу зміни влади в Україні.

Тільки єдність демократичних сил може протистояти цьому режиму. Потрібно повернути довіру до влади, відновити міжнародний авторитет України і відправити в минуле диктаторський режим Януковича. Тому представники демократичних партій у Чортківському районі – об`єднана опозиція «Батьківщина», до якої увійшли ВО «Батьківщина», партії “Фронт змін” , Народний Рух України, “Народна самооборона”, “За Україну!” , “Реформи і порядок”, «Громадянська позиція» та ВО «Свобода» , Українська Народна Партія заявляють про спільні дії по усуненні від влади режиму Януковича , консолідації зусиль та відстоюванні проведення чесних і прозорих виборів.

Заявляємо про спільну підтримку єдиного кандидата від об`єднаної опозиції по виборчому округу № 167 Стойка Івана Михайловича, який у присязі кандидата в депутати заявив: «Перед Господом Богом та перед Українським народом обіцяю зробити все від мене залежне для якнайшвидшого звільнення України від кримінального окупаційного режиму Януковича, голосувати за закон про процедуру імпічменту президента, за сам імпічмент Віктора Януковича , а також за закон про відкликання народного депутата. Обіцяю відстоювати соборність, незалежність та національні інтереси України, дбати про добробут українського народу, захищати статус української мови, як єдиної державної, права і свободи кожного громадянина, шанувати нашу історію, культуру і традиції…»

Тільки пліч – о – пліч, тільки єдиною командою однодумців ми зможемо знищити цей режим, відстоюючи наше право та право наших дітей жити у вільній, незалежній, соборній і процвітаючій Українській державі.
Дорогі співвітчизники!

Ми звертаємося до Вас у цей відповідальний для України час і просимо кожного не дати себе обдурити кандидатам від влади, не продатися , а спільними силами виступити проти корумпованої влади і віддати свої голоси за ВО «Батьківщина» (№ 19) або ВО «Свобода» (№ 11) та єдиного кандидата від об`єднаної опозиції Стойка Івана Михайловича!

І хай допоможе нам у цьому Господь Бог!
Слава Україні!

Чортківська районна партійна організація ВО «Батьківщина»
Чортківська районна організація Народного Руху України
Чортківська районна організація «Фронт змін»
Чортківська районна організація «За Україну»
Чортківська районна партійна організація ВО «Свобода»
Чортківська районна організація Української Народної Партії

Найкрутіший концерт в Україні відбувся на Тернопільщині. Медіапоказники ефіру були на рівні Олімпійських ігор та Євробачення!!! (відео)

Проти лідера теребовлянського виборчого округу Апостола Михайла випустили фальшиву газету “Чесно”