Під час візиту Кличка у Бережанах транслювали фільм Стерлінга

Поділитися

Бережани – перший районний центр в Україні, де показали фільм відомого голівудського фотографа та кліпмейкера Майкла Стерлінга про Віталія Кличка.

6 жовтня лідер партії УДАР Віталій Кличко приїздив до Бережан, аби представити виборцям свого побратима, кандидата у народні депутати по Зборівському округу Володимира Петровського.

До початку виступу у кожному великому місті та маленькому містечку на екрані традиційно транслюється політична агітація партії, однак у Бережанах, де на зустріч з Кличком з’їхалося близко чотирьох тисяч громадян, зробили вийняток – окрім агітаційних роликів людям показали фільм Майкла Стерлінга з всеукраїнського туру Віталія Кличка.

На початку агітаційного туру відомий голівудський фотограф і кліпмейкер Майкл Стерлінг приїхав в Україну, щоб подивитися на Кличка-політика. Бо як спортсмена він його знає і багато разів знімав. Стерлінг з фотокамерою попросився у тур з Віталієм Кличком – побачити, як той агітує.

“Мене вразила Україна та люди тут – відкриті й емоційні. Я побачив іншого Кличка – рішучого і впевненого у собі політика. Те, що я зафіксував на камеру – це феномен людини, якій всі і скрізь прагнуть потиснути руку. І дорослі, і малі, і чоловіки, і жінки. Люди йому вірять. Мабуть тому, що він без фальші, відкритий” – відзначив Майкл Стерлінг.

Віталій Кличко: Володимир Петровський є людиною моєї команди

Віталій Кличко: В Україні державною мовою має бути українська