Професійний зрадник Петровський намагається позбутися тавра регіонів

Поділитися

Цинізму не має меж, особливо напередодні дня голосування. Політика – справа досить брудна, особливо в наш час. Не варто шукати серед політиків янголів, але повинна ж існувати певна межа! Однак межі, норми – це не те, що полюбляють «наші» політики…

Саме кандидат у народні депутати по виборчому округу №165 Володимир Петровський поставив собі за мету збільшити приріст цинізму на Тернопільщині. Чим же, як не цинізмом, є і ті безглузді «біг-морди», з яких він позиціонує себе як патріот, і його облудні заяви на захист української мови, і взагалі вся та маячня, яку він говорить? Хоч можливо, йому й не потрібно турбуватися про цинізм – він сам росте із тієї гнилої душі, для якої гроші і влада стали найбільшими цінностями.

Прикладом цього може стати сьогоднішній відкритий лист Петровського. У ньому кандидат закликає краян: «28 жовтня прийти на вибори у вишиванках та показати, що українці не бояться влади окупантів. Голосуйте за українську опозицію! Проголосувавши, не йдіть від дільниць, дочекайтеся протоколів. Нехай бандити-фальсифікатори бояться народного гніву і добре думають, чи варто гратися у махінації».

Здавалося б цілком патріотичне звернення, але з чиїх вуст воно лунає? Саме від професійного зрадника Петровського. Чому професійного? А відповідь дуже проста – прочитайте біографію Петровського. Цей хрунь протягом свого життя де тільки не побував: в комсомолі, РУХові, КУНі, Нашій Україні… І всюди він клявся у вірності і бив себе в груди де знаходиться його гниле нутро.

Новоявлений патріот критикує владу намагаючись змити з себе тавро Партії регіонів. Але люди пам’ятають, як він прислужував Януковичу на посаді заступника голови Бережанської районної адміністрації, як агітував проти Юлії Тимошенко, як заставляв вчителів і медиків писати заяви в Партію регіонів…

Прийде час і за все доведеться відповідати і перед Богом і перед людьми. 28 жовтня люди зроблять свій вибір і політичні зрадники опиняться там де її місце – на політичному смітнику, разом з своїми біло-блакитними «ПобРатимами», як це не цинічно звучить.

Олександр Іваненко

Тимошенко не дали Нобелівську премію

В аграрному ліцеї села Товсте здають в оренду підвал