Шановні виборці, будьте пильними!

Поділитися

Настав останній тиждень виборчої компанії. Ті кандидати в народні депутати України, які не добилися прихильності виборців, вдаються до самих брудних і підлих кроків, поливання брудом своїх опонентів.

Вони вигадують кримінальні справи, перекручують факти та розповсюджують брудну інформацію через місцеву пресу і телебачення, використовуючи, це, як інструмент, в боротьбі проти кандидатів від об’єднаної опозиції ВО Батьківщина.

Я називаю це «тиждень брудних технологій».

Кожної виборчої компанії засоби масової інформації, за спеціальними замовленнями, тиражують відверту брехню про лідера опозиції Юлію Тимошенко. Сьогодні, замасковані провладні кандидати, використовують таку ж брехню, як механізм знищення політичних конкурентів від опозиції: Володимира Бойка, Олексія Кайду, Михайла Головка та мене, Михайла Апостола.

Кому це вигідно?

В першу чергу політикам-бізнесменам, які ховаючись за плечима популярних людей, не знайшли підтримки серед виборців нашого краю.

Збанкрутілим політичним «лідерам», які багато обіцяли з трибуни на майдані, але покращивши життя своєї родини, забули про десятки тисяч тих людей, які їм довіряли.

Самовисуванцям, які будучи депутатами, роками нічого не робили для наших краян, а сьогодні прикриваються національною ідеєю і патріотизмом та хочуть отримати їх голоси, після чого знову, на роки, поїхати і прислуговувати своїм збанкрутілим політичним лідерам.

Тим кандидатам, лідери котрих відмовились підписати угоду про створення коаліції у Верховній Раді України нового скликання проти злочинної влади.

Їхнім висуванцям в округах, які прикриваються популярністю своїх політичних лідерів, а самі кожну виборчу компанію змінюють партії і разом з представниками влади роздають подарунки.

Я переконаний, що брудні технології не вплинуть на свідомих виборців, які визначились в підтримці кандидатів від об’єднаної опозиції.

Шановний виборцю, будь уважним та розсудливим, не піддавайся впливу брудних технологій.

Зробіть свій вибір заради своїх дітей та онуків.

Голосуй серцем. Слава Україні! Героям Слава!

З повагою, кандидат від об’єднаної опозиції Михайло Апостол.

На Тернопільщині офіційно працевлаштовано майже 300 громадян

Як через головного ударівця Тернополя бюджет Тернополя недорахувався 80 мільйонів!