Що переможе: здоровий глузд чи політичні амбіції?

Поділитися

Зважаючи на результати соціологічного дослідження, оприлюдненого агенцією «Фама» (дослідження проводилось на початку жовтня на замовлення аналітичного центру «Політика», опитано 1600 респондентів віком від 18 років, похибка репрезентативності вибірки з довірчою ймовірністю 0,954)і з урахуванням ситуації, що складається на 164 виборчому окрузі, де партія влади будь-якими методами намагається «пропхати» своїх кандидатів, Тернопільська обласна організація політичної партії «УДАР Віталія Кличка» звернулася до своїх колег із об’єднаної опозиції із листом-зверненням.

У листі йдеться про те, що лише об’єднання зусиль опозиційних сил проти кандидатів від партії влади під час виборів до Верховної Ради зможе довести не на словах, а на реальних справах, що задекларовані із високим трибун гасла усунути Партію Регіонів від влади, не допустити знищення української нації, побудувати вільну і незалежну державу – не порожні.

«УДАР» закликає керуватись не амбіціями, емоціями та гординею, а здоровим глуздом та реальними фактами. Тому єдиному кандидату в депутати від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» Михайлові Головку, рейтинг якого становить 24,45%, до 15 жовтня «УДАР» пропонує зняти свою кандидатуру на користь Віталія Ломаковича, кандидата від цієї партії за якого готові проголосувати 29,7% виборців. На думку голови обласної організації політичної партії «УДАР» Ігоря Побера, цей крок свідчитиме про справді високі й благородні наміри представників опозиційних сил, оскільки дасть змогу здобути перемогу найрейтинговішому кандидатові і не допустить приходу до влади регіоналів чи їх сателітів.

Представники «УДАРу» переконані, що в даній ситуації переможе здоровий глузд і об’єднання демократичних опозиційних сил таки відбудеться. Благородна мета завжди вимагає жертв. Заради великої цілі і спільного успіху потрібно вміти поступатися особистими інтересами. Тож тепер слово за Михайлом Головком – адже лише він може обрати між власними амбіціями та майбутнім нашого краю.

У Тернополі відбудеться «Форум Майбутнього 2012» – найбільша молодіжна подія року!

Кандидати в депутати заплуталися в програмах своїх партій (відео)