Тернопільські інспектори у Чортківському міському бюджеті виявили 124 тис. грн фінансових втрат

Поділитися

Держфінінспекція в Тернопільській області провела ревізію Чортківського міського бюджету і виявила у ньому фінансові порушення, що призвели до втрат 124 тис. грн.

Найбільше збитків бюджет міста зазнав тому, що всупереч Податковому кодексу України безпідставно виділив Чортківському комбінату комунальних підприємств асигнувань майже на 101 тис. грн для сплати податку на додану вартість і податку на прибуток.

До речі, ці кошти, відповідно до рішення міської ради, були передбачені на поточний та капітальний ремонт доріг та тротуарів.

Ще 15 тис. грн бюджет Чорткова втратив через вияв безгосподарності, а саме через передачу суб’єктам господарювання земельних ділянок в безоплатне користування, що є порушенням Земельного кодексу України.

Те саме можна сказати і про недоотримання міською радою понад 3 тис. грн за реалізацію майна і про завищення майже на 5 тис. грн вартості ремонтних робіт приміщень міської ради.

Про результати ревізії проінформовано прокуратуру Тернопільської області.

Прес-служба Держфінінспекції в Тернопільській області

 

У Збаражі та Кременці Віталій Кличко представив тезку, за якого ручається особисто

Тернопільські артилеристи вибороли перше місце серед артилерійських підрозділів 13-го армійського корпусу і представлятимуть армійське з’єднання у конкурсі на кращу артилерійську батарею Збройних Сил України