У Збаражі та Кременці Віталій Кличко представив тезку, за якого ручається особисто

Поділитися

Минулий політичний тиждень проходив на Тернопільщині під знаком візиту в область  лідера партії «УДАР» ( Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка. Після Тернополя він побував у Бучачі, Чорткові, Теребовлі, а закінчився робочий тур Збаражі та Кременці. Скрізь його зустрічали на майданах тисячі людей, які прийшли почути правду з перших вуст, запитати про  те, що хвилює, поділитися наболілим. І треба було бачити, які захоплення, віра і надія світилися у звернених до кумира очах, чути, скільки оплесків і схвальних вигуків лунало на його адресу.

«Сьогодні я приїхав до вас не як відомий спортсмен, а як лідер політичної сили, – підкреслював Віталій Кличко у своїх виступах. – Я прийшов у політику, бо мені боляче бачити, що відбувається з моєю Україною. На 22-му році незалежності світ сприймає її як країну третього світу, бо вона сьогодні є однією з найкорумпованіших. І, маючи свого часу такі ж стартові можливості, як Чехія, Словаччина, Угорщина чи Польща, вона зараз непорівняно відстає від них за усіма соціальними та демократичними стандартами. Тим часом ми можемо жити не гірше, а може й краще, треба тільки змінити владу, для якої пріоритетом стали власні потреби, а не інтереси народу. Саме через це політика  асоціюється сьогодні з виключно брудною справою, де тільки брешуть і крадуть, а у Верховну Раду йдуть заради грошей і пільг. У мене не має потреби ні в грошах, ні в посадах, ні в депутатській недоторканості. І команду свою я веду в політику заради зовсім іншого – заради ідеї побудувати нову країну. Країну, де людям житиметься вільно й комфортно, і де кожний з впевненістю дивитиметься у завтрашній день».

Лідер «УДАРу» зазначив, що згідно з останніми рейтингами, які продовжують зростати, партія є вже другою в Україні, і що найважливіше для неї зараз – це довіра людей та репутація. «Задля цього команда політичної сили формується з людей, які відповідають трьом ключовим критеріям – відданість спільній справі, професіоналізм у сфері, за яку береться відповідальність перед партією і народом, та  моральність, – сказав Віталій Кличко у Збаражі. – І зараз  хочу запросити на сцену свого тезку, який балотується по 164-му округу від нашої політичної сили і відповідає усім цим трьом критеріям – Віталія Ломаковича. І я, і партія відповідаємо за цю людину перед виборцями, а він несе повну відповідальність перед нами».

Кандидат у народні депутати Віталій Ломакович почав свій виступ з приємної новини про те, що за рейтингом (32,5 відсотка!) «УДАР» вийшов на перше місце і в Збаразькому районі, і в цілому по округу. «Це значить, що нам все більше і більше довіряють люди, – сказав він. – Однак ми розглядаємо цю довіру як аванс, який треба відпрацювати в парламенті. Як і наш лідер Віталій Кличко, я є людиною самодостатньою, тож в парламент іду не за грішми, а для того, щоб мати дієвий інструмент для вирішення усіх тих гострих проблем, які накопичились в Україні. Я провів на своєму окрузі вже понад 200 зустрічей і добре знаю, що турбує виборців найбільше. І ще одне щодо грошей – «УДАРівці» не продаються в принципі! І я клянусь вам, що ми вас не підведемо!».

Виступаючи пізніше в рідному Кременці, Віталій Ломакович коротко повторив перед земляками слова присяги, яку приймали усі кандидати від «УДАРу» на з»їзді партії. « Кожний з нас , усвідомлюючи свою відповідальність перед народом України,  присягнув увійти до фракції Віталія Кличка у Верховній Раді, за жодних обставин  не блокуватися з Партією регіонів та її сателітами, не голосувати за антиукраїнські закони, – підкреслив він. – При порушенні ж цього –  невідкладно скласти свої депутатські повноваження. Вважаю, що ця клятва буде гарантією і для кандидатів-мажоритарників,  і для партії, тож ми уникнемо «тушкування», переходів, перекупів та іншої політичної гидоти, якої так багато у Верховній Раді зараз».

Лідер «УДАРу» Віталій Кличко також висловив впевненість в тому, що члени його команди за будь-яких обставин не порушать дану клятву, не зрадять своїх виборців і виконають поставлені завдання щодо порятунку країни. «Нам потрібні лише ваші довіра й підтримка, які ми обов»язково виправдаємо, – звернувся він до кременчан. – За мене ніхто не червонів в спорті і запевняю, що нікому не доведеться червоніти в політиці. Звичайно, один я нічого не зможу зробити, але я не один – «УДАР» сьогодні підтримують мільйони українців. Майбутнє залежить від кожного з вас, тож якщо наші погляди, принципи і переконання співпадають, то приєднуйтесь до нашої команди. А головне – не будьте байдужими і свідомо проголосуйте на виборах 28 жовтня».

Присутні на зустрічах мали можливість задати запитання і Віталію Кличку, і Віталію Ломаковичу. Та не раз замість них звучали відверті прохання про захист від «новітньої орди», а також щирі побажання витримати, вистояти і перемогти.

Правоохоронці затримали зловмисника, який обікрав пенсіонерку та приватного підприємця

Тернопільські інспектори у Чортківському міському бюджеті виявили 124 тис. грн фінансових втрат