У Тернополі презентують путівник світами української магії

Поділитися

Книгарня «Є» та видавництво «Зелений Пес» запрошують на презентацію книги «Магія українців вустами очевидця» тернополянки Лілі Мусіхіної.

Ми живемо у магічному світі. На дворі ХХІ століття, а в українських домівках ворожать, відробляють, привертають, замовляють абощо.

Українська магія існує, і значно ближче, ніж ви вважаєте. І це доведе досвідчений науковець-фольклорист Ліля Мусіхіна 3 жовтня о 18:00. Її книга не сконструйована із різних монографій та дисертація, а ґрунтується на особистих дослідженнях та відкриттях, зроблених під час численних експедиційних розвідок.

Тернополянка Лілія Мусіхіна, яка вже понад 10 мандруючи селами України, вивчає народні вірування та обряди, розкаже про обереги для всієї родини, про магічне використання ляльки-мотанки, їхні типи та первісне призначення, про таємний світ духовної народної культури, про магічні дії та рослини. Іншими словами, – влаштує цікаву екскурсію для мешканців файного міста Тернопіль світами української магії. А книга стане незамінним путівником по цих світах.

Майстер-клас з української магії відбудеться 3 жовтня о 18:00.

Локація: книгарня «Є» (вул. Валова, 7-9)

Вхід вільний.

30 вересня відкрили меморіальні дошки тернопільським письменника Олексі та Валентину Корнієнкам (відео)

У Підволочиському районі, як і в Шумському, цілий жовтень села по пів дня будуть без світла